METAL SHOW & TIB, expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
METAL SHOW & TIB
METAL SHOW & TIB

NOU la METAL SHOW & TIB. Vino sa testezi tehnologii de ultima ora

METAL SHOW & TIB – cel mai important targ tehnic din ultimii 10 ani – prezinta tehnologii inovatoare de ultima ora, fiind o adevarata sursa de inspiratie si de afaceri pentru marii jucatori din industrie.

Doar intre 14-17 mai 2019, ai sansa sa vezi si sa testezi cele mai noi echipamente industriale. Liderii din domeniu promit demonstratii LIVE in cadrul targului, dar si solutii pentru cele mai arzatoare intrebari ale specialistilor din industrie:

METAL SHOW & TIB Rosler - va prezenta pentru prima oara in Romania, exclusiv la METAL SHOW & TIB, o linie automata de finisare compusa din: Rotovibrator R 620 Euro, uscator liniar cu aer cald controlat termostatic R 2000.1 BT, centrifuga pentru curatarea apelor reziduale semi-automata Z 800 K-HA TF.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB Romax vine la METAL SHOW & TIB cu PromoMAX, primul echipament personal de inalta performanta pentru debitare abraziva cu jet de apa.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB Apel Laser - prezinta la METAL SHOW & TIB Laser Cladding – tehnologie revolutionara de placare cu laser.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB Adline - In cadrul METAL SHOW & TIB, Adline va expune echipamente laser de cea mai inalta performanta: un laser FC (SERIA FC1325) si un laser HSG.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB JAREX Filtertechnik si TEKA Absaug- und Entsorgungstechnologie prezinta in intervalul 14 - 17 Mai in cadrul targului METAL SHOW & TIB din Bucuresti, un portofoliu larg de echipamente pentru aspirare si filtrare in cadrul prelucrarilor cu laser.
citeste mai mult

MST
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri Metal Show & TIB
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: metalshow-tib@euroexpo.ro