METAL SHOW & TIB, expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
METAL SHOW & TIB
METAL SHOW & TIB

Descopera cele mai noi si performante tehnologii la METAL SHOW & TIB 2019

Cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania isi deschide portile intre 14-17 mai la Romexpo.

Salveaza in calendar perioada 14-17 mai si vino la METAL SHOW & TIB  – cel mai dinamic eveniment din industrie! Timp de patru zile, te vei bucura  de un adevarat spectacol tehnologic oferit de:

METAL SHOW & TIB BODOR Laser - producator international dedicat solutiei industriale cu laser, prezent in premiera la un targ in Romania. La METAL SHOW & TIB, Bodor Laser va prezenta urmatoarele tehnologii:
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB RO MEGA CONTROL, reprezentanta exclusiva INSTRON si BUEHLER in Romania, vine la METAL SHOW & tib cu urmatoarele echipamente:
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB SKF prezinta serviciile sale de reconditionare a tuturor tipurilor de AAP, folosite pentru o gama larga de aplicatii si industrii. Astfel, SKF reconditioneaza si modernizeaza anual mai mult de 6.000 de AAP in Centre SKF Spindle Service din intreaga lume.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB SC PARCON FREIWALD SRL – vine la METAL SHOW & TIB cu o gama diversa de produse si echipamente industriale, importate direct de la firme de renume, consacrate pe plan modial.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB BIO CIRCLE – Reprezentanta concernului german Bio-Circle Surface Technology GmbH, cu o experienta de peste 30 de ani in optimizarea, curatarea si tratarea suprafetelor tehnologice, prezinta la METAL SHOW & TIB noul sistem Bio-Circle HP Vigo, destinat curatarilor industriale manuale, cu presiune inalta.
citeste mai mult

METAL SHOW & TIB MST
MST
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri Metal Show & TIB
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: metalshow-tib@euroexpo.ro