METAL SHOW & TIB, expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
METAL SHOW & TIB
METAL SHOW & TIB

Tehnologii in premiera la
METAL SHOW & TIB

Un eveniment puternic,  o unificare a pietei targurilor industriale care ofera acces la tehnologii de ultima ora si multiple avantaje pentru specialistii din domeniul tehnic, METAL SHOW & TIB isi asteapta vizitatorii in perioada 14-17 mai 2019, la Romexpo. Timp de 4 zile, cei mai mari jucatori din industria romaneasca si internationala vin sa prezinte solutii si tehnologii inovatoare.

METAL SHOW & TIB Premiera la METAL SHOW & TIB 2019. ToolTruck-ul Hoffmann Group este prezent pentru prima data la targul Metal Show & TIB, pe platforma 11, in fata pavilionului B2, la ROMEXPO, Bucuresti. Va asteptam cu o premiera mondiala, sa testati cele mai inovative scule, sa profitati de cele mai bune oferte si sa castigati multe premii, cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta a companiei Hoffmann Group.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB Ro-Mega Trade va prezenta in cadrul expozitiei METAL SHOW & TIB solutii din portofoliul producatorului de masini de prelucrare prin aschiere Doosan, solutii de masurare prin contact si optice Mahr, masini de masurat in coordonate Wenzel, sisteme de masura optice CNC OGP, sisteme de masurare si scanare din portofoliul Faro, accesorii pentru masinile de masurat in coordonate Ranishaw, sisteme de fixare Matrix, solutii software PolyWorks.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB CM Metal Trading aniverseaza 25 de ani de experienta in tehnica sudarii. Va asteptam cu ultimele noutati de la firma FRONIUS: caruciorul de sudare FlexTrack 45 PRO, procedeul CMT disponibil si pe sursele TPS/i si noua generatie de aparate WIG, precum si cu noile sisteme CNC de taiere cu plasma SWIFT-CUT PRO (UK).
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB BIBUS SES Romania, companie romano-elvetiana specializata in comertul cu echipamente industriale si piese de schimb, oferirea de solutii tehnice si realizarea de sisteme mecatronice la tema, avand sediul central in Timisoara, va prezenta in cadrul METAL SHOW &TIB o serie de echipamente care va vor ajuta in fluxul tehnologic si in automatizarea proceselor industriale
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB In cadrul METAL SHOW & TIB, WEICON va prezenta o gama ce cuprinde produse de specialitate pentru productie, reparatii si întretinere – adezivi si etansanti, spray-uri si lichide tehnice, paste de montaj si lubrifianti- ce constituie solutii eficiente pentru cele mai diverse sarcini de lucru si aplicatii industriale.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB IHOPE – ofera in cadrul METAL SHOW & TIB solutii unice de automatizare a proceselor de ambalare care se pot intregra in fluxurile de productie sau off line, intra-logistice.
citeste mai mult

METAL SHOW & TIB
MST MST
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri Metal Show & TIB
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: metalshow-tib@euroexpo.ro