METAL SHOW & TIB, expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
METAL SHOW & TIB
METAL SHOW & TIB

Exclusiv la Metal Show & TIB. Echipamente de ultima generatie pentru o productivitate ridicata

Intre 14-17 mai, timp de 4 zile, cei mai puternici jucatori din industrie te asteapta la METAL SHOW & TIB cu tehnologii inovatoare de ultima generatie.

METAL SHOW & TIB Amada vine la METAL SHOW & TIB cu tehnologie inovatoare de varf: AMADA ENSIS AJ. Prezentate in premiera mondiala in octombrie, la EuroBlech Hannovra, masinile din seria ENSIS-AJ ajung si in Romania, intre 14-17 mai, la METAL SHOW & TIB 2019.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB TOP Metrology prezinta la METAL SHOW & TIB 3 centre de prelucrat CNC in 3,4 si 5 axe produse de Makino Japonia, dar si un sistem de marcare cu laser LASIT, echipamente de masura si control de la Nikon Metrology, o masina de masurat in coordonate de la LK Metrology, sisteme optice de masura de la Vicivision si Metrios, echipamente pentru rugozitate si contur de la Taylor Hobson, imprimante 3D de la 3D Gence si Prodways, si multe altele.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB La METAL SHOW & TIB, Air Liquide prezinta SMARTOP - valva inteligenta de presiune reziduala. SMARTOP: Inteligent, Simplu, Unic! Cu SMARTOP simplificati utilizarea cilindrului de gaz: economisiti timp, economisiti gaz si lucrati in siguranta.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB Oferta Endress Group Romania de la METAL SHOW & TIB 2019 include generatoare de curent cu puteri cuprinse intre 7-5000 kVA, precum si surse neintreruptibile UPS cu puteri cuprinse intre 1-1000 kVA.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB Kimet, reprezentantul exclusiv din Romania a unor firme de prestigiu, care produc masini si aparate de masurare, materiale, aparate si accesorii specifice pentru control nedistructiv, vine la METAL SHOW & TIB cu tehnologii de ultima generatie.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB La METAL SHOW & TIB, Megabit Service prezinta sistemele de protectie pentru masini unelte produse de REPAR2, lampile industriale NIK LED SECURITY si sisteme de masura si afisare cote GIVI MISURE.
citeste mai mult

METAL SHOW & TIB
MST MST
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri Metal Show & TIB
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: metalshow-tib@euroexpo.ro