METAL SHOW & TIB, expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
METAL SHOW & TIB
METAL SHOW & TIB

METAL SHOW & TIB 2019 - universul sistemelor industriale inovatoare!

Numai la METAL SHOW & TIB, ai ocazia sa vezi indeaproape cele mai noi si inovatoare tehnologii. Intre 14-17 mai, la Romexpo – Bucuresti, liderii din industrie promit demonstratii live si solutii pentru intrebarile momentului.

METAL SHOW & TIB SALVAGNINI
Va asteptam la METAL SHOW & TIB sa descoperiti noutatile Salvagnini. De peste 50 de ani, Salvagnini ofera tehnologii inovatoare care permit obtinerea de solutii flexibile automate pentru tranformarea colilor din tabla intr-o gama variata de produse .
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB MAPAL
La METAL SHOW &TIB 2019, MAPAL prezinta cele patru noi modele de burghie cu trei taisuri - Tritan-Drill-Uni-Plus pentru uz universal, iar pentru aplicatii specifice - Tritan-Drill-Alu, Tritan-Drill-Iron si Tritan-Step- drill-Steel.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB ROM STEEL SOLUTIONS
Indemnul METAL SHOW & TIB 2019 este “Vino sa te intalnesti cu tehnologia!” Ori, Rom Steel Solutions va propune exact acest lucru; la Pavilionul B2, Standul 35, veti gasi unul dintre cele mai inovatoare echipamente de prelucrare a tablei, GEMINI.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB NIKKEN
La METAL SHOW & TIB, Nikken va promova una dintre cele mai noi si performante solutii de masini automate pentru masurat scule aschietoare: E46LA.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB BENDIS WELDING EQUIPMENT
Bendis vine la METAL SHOW & TIB cu echipamente versatile si puternice: aparatul de curatare sudura inox Cougartron Inox Fury, aparatul de sudura MIG MAG Sigma Select 400 S-V Graphic Pulse, aparatul sudura MIGATRONIC PI 350 AC DC Water cu accesorii si robotul de sudura Colaborativ CoWelder.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB ANDREESCU LABOR & SOFT S.R.L.
ANDREESCU LABOR & SOFT S.R.L., reprezentant exclusiv pentru Romania al firmei germane BELEC SPEKTROMETRIE OPTOELEKTRONIK G.m.b.H., producator de spectrometre de emisie optica pentru analizarea compozitiei chimice a diferitelor tipuri de aliaje metalice, prezinta la METAL SHOW & TIB cele mai noi tehnologii din domeniu.
citeste mai mult

METAL SHOW & TIB
MST MST
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri Metal Show & TIB
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: metalshow-tib@euroexpo.ro