METAL SHOW & TIB, expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
METAL SHOW & TIB
METAL SHOW & TIB

METAL SHOW & TIB – locul in care poti experimenta LIVE cele mai noi solutii tehnologice

Intre 14-17 mai, la Romexpo, va asteptam sa luati parte la cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania. Peste 390 de branduri de renume si companii din 14 tari vin la METAL SHOW & TIB sa isi prezinte ofertele si sa va ofere un spectacol tehnologic de amploare.

METAL SHOW & TIB BYSTRONIC
Pentru a sustine in mod optim prelucratorii de tabla in cadrul competitiei din ce in ce mai acerbe, Bystronic lanseaza acum urmatoarea treapta de putere pentru taierea cu laser cu fibra: ByStar Fiber de 12 kilowati.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB MAZAK
Prezinta in cadrul Metal Show & TIB tehnologia SMOOTH, un CNC care are capacitatea de a aduce principiile Industry 4.0 de conectivitate, productivitate si analiza a datelor in orice fabrica sau atelier de productie.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB WELDING DISTRIBUTION
Welding Distribution comercializeaza o vasta gama de echipamente si accesorii de sudare, cu solutii tehnologice care sporesc performantele sudarii cu arc electric. Pentru orice exigenta a dumneavoastra in domeniul sudarii industriale a otelurilor, otelurilor inoxidabile si aluminiului, Welding Distribution are solutii care va garanteaza fiabilitatea si calitatea superioara a sudurii.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB ABAT
Toate produsele marca ABAT pun accentul pe calitate si folosesc componente alese cu grija. Misiunea Abat este aceea de a oferi preturi competitive pentru toate segmentele de piata.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB STRUERS
Struers este lider mondial in productia de echipamente, consumabile si servicii pentru pregatirea materialografica a suprafetelor si analiza materialelor solide. Iata cu ce echipamente vine compania Struers la Metal Show & TIB:
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB THUNDER TOOLS
Infiintata in anul 2007 SC THUNDER TOOLS SRL este o societate comerciala din Brasov, care a venit in intampinarea colaboratorilor sai, cu o gama de produse si servicii cat mai complete din punct de vedere al raportului pret/calitate.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB COLOR METAL
Liderul pietei de distributie ale semifabricatelor neferoase din Romania, Color-Metal a dezvoltat relatii puternice pe pietele din Ungaria (filiala recent infiintata COLOR METAL HUNGARY), Bulgaria si Serbia.
citeste mai mult

METAL SHOW & TIB
MST MST
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri Metal Show & TIB
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: metalshow-tib@euroexpo.ro