METAL SHOW & TIB, expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
METAL SHOW & TIB
METAL SHOW & TIB

Oferte speciale ale liderilor din industrie, numai la METAL SHOW & TIB

Va asteptam, intre 14-17 mai, la Metal Show & TIB sa descoperiti cea mai mare expozitie tehnica din ultimii 10 ani din Romania: sute de branduri, demonstratii LIVE, zeci de utilaje in functiune si oferte speciale ale marilor companii din industrie.

METAL SHOW & TIB PLASMASERV
La Metal Show & TIB, Plasmaserv va expune si va oferi demonstratii LIVE pentru urmatoarele tehnologii: masina CNC Eckert Opal Combo de debitare cu plasma si jet de apa, sursa de plasma Hypertherm XPR300, aparat pentru sudare industriala Kemppi X8.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB RUBIN
Rubin prezinta SpeedMarker 300, laser de mare viteza si inalta precizie pentru aplicatii industriale. Dezvoltat pentru marcarea eficienta a metalelor si a materialelor plastice in lantul de productie industrial, SpeedMarker 300 oferta combinatia castigatoare de software inteligent si componente de cea mai buna calitate.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB SPECTROMAS
Spectromas, companie specializata in distributia si integrarea echipamentelor de masura si control pentru o gama larga de aplicatii industrial, vine la Metal Show & TIB cu urmatoarele oferte
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB GLOBAL TECH
Global Tech, companie privata cu capital integral romanesc, furnizează produse, solutii si servicii competitive dedicate atat specialistilor din domeniul tehnic: agricol, curatenie, energie, constructii, aer comprimat... dar si celor pasionati de DIY (do it yourself).
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB SUPRABLAST
Suprablast aduce la Metal Show & TIB 2019 tehnologii de ultima generatie: sablare hi-tech – roboti de sablare, echipamente long-life, software simulare, solutii de finisare inteligente, sisteme de filtrare eficienta a aerului in hale industriale.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB C GEANGU CONSULTING SRL
Compania C GEANGU CONSULTING SRL ofera tehnologii si solutii pentru gestionarea, reciclarea si valorificarea deseurilor, metalice si nemetalice.
citeste mai mult

METAL SHOW & TIB
MST MST
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri Metal Show & TIB
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: metalshow-tib@euroexpo.ro