METAL SHOW & TIB, expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
METAL SHOW & TIB
METAL SHOW & TIB

Metal Show & TIB – solutii complete pentru succesul afacerii tale

In perioada 14-17 mai, METAL SHOW & TIB ofera acces la tehnologii de ultima ora si multiple avantaje pentru specialistii din domeniul tehnic. Marile companii industriale vin la Romexpo sa prezinte in premiera cele mai noi si eficiente echipamente.

METAL SHOW & TIB TRUMPF
TRUMPF aduce in premiera in Romania, la Metal Show & TIB, tehnologii de varf in materie de imprimare industriala 3D, precum si masina de indoit multifunctionala de mare productivitate, cea mai mare din seria ei.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB INDUSTRIAL EXIM
Industrial Exim, Partener oficial Walter in Romania, vine la Metal Show & TIB cu tehnologii de ultima generatie care pot creste substantial productivitatea Companiei Dumneavoastra
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB ROMSERVICE
Romservice promoveaza la Metal Show & TIB produse, echipamente si servicii de cel mai inalt nivel calitativ care asigura performanta si maxima productivitate in luarea deciziilor privind largirea gamei de produse.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB SARTOROM
Cu o experienta de peste 25 de ani, SARTOROM ofera solutii complete pentru laboratoarele din toate industriile ( R&D, productie, controlul calitatii), fiind primul furnizor de instrumente de laborator certificat ISO 9001 din Romania.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB PLASMATERM
Plasmaterm - centru de cercetari in domeniul turnarii de precizie cu modele fuzibile si al tratamentelor de suprafata pentru industria de mecanica fina. Oferta Plasmaterm cuprinde turnare de precizie cu modele fuzibile, nitrurare si nitrocarburare in plasma si incercari de material.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB ITALIA INSTRUMENTS
Italia Instruments prezinta vizitatorilor Metal Show & TIB instrumente din industria 4.0 (producator Microtech), masina de masurare in coordonate 3D Xtreme (producator Aberlink), precum si un rugozimetru portabil si alte instrumente (producator Insize).
citeste mai mult

METAL SHOW & TIB
MST MST
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri Metal Show & TIB
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: metalshow-tib@euroexpo.ro