METAL SHOW & TIB, expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
METAL SHOW & TIB
METAL SHOW & TIB

Echipamente inteligente de top,
la Metal Show & TIB

METAL SHOW & TIB inseamna un parteneriat puternic, o unificare a pietei targurilor industriale care ofera acces la tehnologii de ultima ora. In perioada 14-17 mai, la Romexpo, marii jucatori din industrie aduc in fata dumneavoastra noutati, premiere si inovatii.

METAL SHOW & TIB GREENBAU TEHNOLOGIE
GreenBau Tehnologie este distribuitorul exclusiv in Romania al intregii game de masini-unelte Okuma, Hedelius, Citizen Cincom, Brother, Okamoto, constand din strunguri orizontale si verticale, centre de prelucrare orizontale si verticale, masini multifunctionale, masini de rectificat.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB MPL AUTOMATION
Cu o experienta de peste 11 ani, MPL AUTOMATION - ofera solutii complexe- ”la cheie”- in domeniul tehnicii de automatizare, realizand instalatii si constructii speciale, complexe - de la concept, proiectare, pana la punerea in functiune.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB DUCTIL
Lider pe piata romaneasca a sudarii si taierii, Ductil SA Buzau are o traditie de peste 50 de ani in producerea electrozilor de sudare. Odata cu privatizarea, in 1999, Ductil SA s-a transformat din producator de electrozi de sudare, in furnizor de solutii globale in domeniul sudarii si taierii, oferind, pe langa consumabilele produse in propriile fabrici, o gama completa de echipamente, accesorii si servicii conexe.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB PLYMOVENT
Plymovent este pe plan mondial un producator de top pentru produse, sisteme si servicii pentru extractia si filtrarea aerului poluat din interiorul atelierelor de productie.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB LAPP
LAPP, lider mondial in productia de cabluri si accesorii pentru cabluri, prezent pentru prima oara la Metal Show& TIB, prezinta cele mai noi produse si inovatii in domeniul tehnologiei de cablare.
citeste mai mult
METAL SHOW & TIB HYUNDAI-WIA
Hyundai WIA are un portofoliu important de clienti din toate industriile prelucratoare, raspunzand la cele mai bune solutii pentru cele mai solicitate cerinte din industrie. Gama de masini-unelte Hyundai WIA constand din strunguri orizontale si verticale, centre de prelucrare orizontale și verticale, mașini multifuncționale, mașini de frezat:
citeste mai mult

METAL SHOW & TIB
MST MST
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri Metal Show & TIB
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: metalshow-tib@euroexpo.ro