METAL SHOW & TIB, expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
METAL SHOW & TIB

Imagini captivante de la Metal Show & TIB 2019.

Cum a fost la cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani

METAL SHOW & TIB

Inovatie, dinamism si oferte speciale! Asta a insemnat Metal Show & TIB 2019, cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania. In perioada 14-17 mai, peste 180 de companii renumite din 16 tari au prezentat la Romexpo tehnologii de ultima generatie, oferind un adevarat show tehnologic.

METAL SHOW & TIB
METAL SHOW & TIB
Targul a oferit acces la cele mai noi tendinte din industrie si numeroase beneficii atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori. Expozantii s-au intrecut in demonstratii LIVE pe echipamente de top, iar atmosfera a fost captivanta: METAL SHOW & TIB

Va multumim pentru participare si va asteptam si la urmatoarea editie a Metal Show & TIB!

Pana la viitoarea editie, va invitam sa ne urmariti canalul de YouTube si sa ne impartasiti parerile dumneavoastra despre Metal Show & TIB pe paginile oficiale de Facebook si LinkedIn.
  Facebook Pack&Food News Pack&Food News Youtube Pack&Food News  
Parteneri Metal Show & TIB
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: metalshow-tib@euroexpo.ro