Acasa

Acasa
Acasa2020-02-26T11:45:50+00:00

Centru de inovatii
si networking B2B

Organizat anual, METAL SHOW & TIB este targul #1 din Romania dedicat industriei de prelucrare a metalelor, tehnologiilor si echipamentelor industriale. Timp de patru zile, profesionistii industriei vin sa prezinte in acest hub unic si interactiv cele mai noi echipamente, produse si tehnologii SMART – nicio alta expozitie nu ofera o imagine de ansamblu atat de completa si bine structurata a industriei “grele”. Structura acestei editii raspunde si mai mult nevoilor pietei si ofera noi contacte de afaceri.

METAL SHOW & TIB 2020 este destinatia ta!

STIRI DIN INDUSTRIE

Fanuc va furniza 3.500 de roboti industriali grupului BMW

Producatorul de roboti industriali Fanuc a semnat un acord-cadru cu grupul german BMW pentru furnizarea a 3.500 de roboti, Fanuc devenind astfel unul dintre partenerii strategici ai producatorului german de autorurisme, anunta pesmedia.com.

Robotii urmeaza sa fie folositi in procesul de productie al viitoarelor modele de autoturisme (in principal la producerea caroseriilor, a capotelor si portierelor), dar si la realizarea modelelor personalizate de autoturisme, adaptate cerintelor individuale ale clientilor.

Primii roboti industriali au fost livrati la sfarsitul anului trecut, urmand ca restul sa ajunga in fabricile locale si internationale la grupului BMW in anii urmatori.

Producatorul de roboti investeste constant in cercetare si dezvoltare, dar si in extinderea retelei sale de servicii, pentru a-si sustine clientii din intreaga lume. La ora actuala, Fanuc detine peste 110 modele de roboti industriali utilizati nu doar in industria auto, ci intr-o gama larga de industrii.

In Romania, gama de roboti este reprezentata de Fanuc Automation Romania, companie aflata pe lista expozantilor METAL SHOW & TIB, expozitia pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale. Astfel, intre 12 si 15 mai, vizitatorii vor avea ocazia sa vada LIVE o parte din modelele acestui brand.

Sursa foto: pesmedia.com

Cursuri de sudori organizate de TÜV Austria

Exista, la ora actuala, o mare cerere pe piata muncii de personal calificat pentru zona de productie, dar si pentru cea destinata muncitorilor si meseriasilor.

In acest context, TÜV Austria Romania vine in intampinarea cerintelor pietei si organizeaza cursuri de formare si certificare profesionala pentru meseria de sudor (sudura oxigaz, sudura cu arc electric).

Astfel, persoanele cu minim 10 clase care doresc sa se califice si/sau certifice ca sudori pentru domeniile constructii metalice sau echipamente sub presiune, pot urma un astfel de curs, la sfarsitul caruia primesc un certificat de absolvire din partea TÜV Austria Romania. Cursul dureaza 10 zile si se desfasoara in perioadele 24.02 – 06.03.2020 si 15.06 – 26.06.2020. Mai multe detalii gasiti aici.

In prezent, nivelul de salarizare pentru sudorii care se relocheaza in Bucuresti variaza intre 2500 si 3500 de lei net; in plus, acestia au asigurate cazarea si transportul din partea angajatorului.

Primele 100 de companii inscrise la METAL SHOW & TIB 2020

La doua luni de la lansare, 100 dintre cele mai importante companii din industria de prelucrare a metalelor si-au rezervat deja spatiile de expunere la METAL SHOW & TIB 2020 – The Future of Technology, expozitia internationala care va avea loc intre 12 si 15 mai la Romexpo-Bucuresti. Vezi aici cine sunt

Ai un business in domeniul industriei de prelucrare a metalelor, tehnologii si echipamente industriale? Atunci ai toate motivele sa participi ca expozant la targul #1 al industriei din Romania. Inscrie-te AICI.

Cum a fost METAL SHOW & TIB 2019

Contact:

EUROEXPO FAIRS
Anca Dinu
E: anca.dinu@euroexpo.ro
T: 0734 660 673

ROMEXPO
Irina Topciu
E: irina.topciu@romexpo.ro
T: 0744 333 556

Cosmin Ercuta
E: cosmin.ercuta@romexpo.ro
T: 0758 837 746

Te invitam pe cea mai importanta scena a industriei, unde poti sa lansezi cele mai noi produse, sa intalnesti factori de decizie, sa descoperi noi oportunitati, sa construiesti parteneriate durabile pentru afacerea ta!

METAL SHOW & TIB: 12-15 mai 2020
Un eveniment ce nu trebuie sa lipseasca din agenda ta!

Vino sa vezi viitorul productiei industriale!