METAL SHOW & TIB – locul in care poti experimenta LIVE cele mai noi solutii tehnologice

Intre 14-17 mai, la Romexpo, va asteptam sa luati parte la cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania. Peste 390 de branduri de renume si companii din 14 tari vin la METAL SHOW & TIB sa isi prezinte ofertele si sa va ofere un spectacol tehnologic de amploare.

Bystronic

Pentru a sustine in mod optim prelucratorii de tabla in cadrul competitiei din ce in ce mai acerbe, Bystronic lanseaza acum urmatoarea treapta de putere pentru taierea cu laser cu fibra: ByStar Fiber de 12 kilowati.

Laserul cu fibra High-End este dotat cu o tehnologie Bystronic precisa, asigura un proces de taiere stabil pana la cele mai inalte puteri ale laserului si pentru un spectru aplicativ vast. Saltul tehnologic de la etapele de 3 pana la 10 kilowati, disponibile pana acum, la noul nivel de 12 kilowati este enorm.

Odata cu lansarea laserului de 12 kilowati, vitezele de taiere ale ByStar Fiber cresc in medie cu pana la 20 la suta (in cazul taierii cu laser cu azot), comparativ cu sursa pentru laser de 10 kilowati, disponibila pana acum. Acest lucru duce la cresterea productivitatii, pentru  domeniul de grosimi incepand cu 3 si pana la 30 de milimetri ale tablei.

Stefan Sanson, Product Manager Laser Cutting in cadrul companiei Bystronic, explica: «Aceasta putere laser este ideala pentru companiile care doresc sa obtina viteze mai mari de taiere în materiale cu grosimi incepand de la 3 milimetri, pentru a-si creste productivitatea. Rezultatul: calitate elvetiana la costuri mai mici per piesa taiata .»

Mazak

Prezinta in cadrul Metal Show & TIB tehnologia  SMOOTH, un CNC care are capacitatea de a aduce principiile Industry 4.0 de conectivitate, productivitate si analiza a datelor in orice fabrica sau atelier de productie.

Tehnologia SMOOTH poate actiona ca un catalizator pentru introducerea Industry 4.0. In centrul sau se afla capacitatea de a culege si analiza date, care sa permita echipei de productie si de management al fabricii sa ia decizii mai bune si mai rapide, imbunatatind randamentul si accelerand productia.

Tehnologia SMOOTH  este extrem de flexibila. Pe masura ce se marește productia si se introduc masini noi sau echipamente de automatizare, tehnologia SMOOTH poate fi scalata rapid pentru a se potrivi noilor cerinte ale productiei.

Tehnologia SMOOTH de la Mazak este echipata cu SMOOTH Cam RS, care efectueaza o verificare rapida si precisa a programului prin simulare 3D, inclusiv programe de prelucrare in 5 axe, care ofera verificari corecte de interferenta  si reduceri ale timpului de setare.

SMOOTH Tool Management gestioneaza centralizat datele sculei in magazinul de scule, reducand timpul de intrerupere si crescand durata de utilizare a sculei.

Programul face legatura cu un pre-setator de scule pentru a introduce in mod automat compensarile lungimii si diametrului sculei, in timp ce un cip ID al sculei este conectat la o baza de date pentru a urmari cu usurinta transferul de scule de la un magazin la altul.

Tehnologia SMOOTH de la Mazak poate actiona ca un catalizator pentru o cooperare mai stransa intre masini si echipamentele de automatizare. Acest lucru se realizeaza cu SMOOTH PMC, un software de management pentru sistemul de automatizare PALLETECH de la Mazak, capabil sa optimizeze productia pe baza cerintelor de fabricatie si a programului de lucru pe schimburi al operatorilor.

Programul creeaza predictii ale incarcarii masinilor, simuleaza cerintele specifice de incarcare ale masinilor, afisează sculele necesare pentru efectuarea prelucrarilor, afiseaza rezultatele reale si identifica piesele restante.

SMOOTH Monitor AX descompune informatiile, asigurand accesul tuturor utilizatorilor relevanti la rezultatele operationale ale fiecarei masini, utilizand o conexiune LAN.

SMOOTH Monitor AX reprezinta in mod grafic starea fiecarei masini si ofera o vizualizare generala a starii fabricii. Tablourile de bord pot fi afisate in fabrica sau monitorizate printr-un smartphone sau pe alt dispozitiv mobil cu informatii cheie, cum ar fi incarcarea axului principal, disponibila pentru analiza in orice moment.

Tehnologia SMOOTH de la Mazak este echipata cu un tablou de bord care afiseaza o gama de valori ale consumului de energie, inclusiv cantitatea de CO2, energia electrica si puterea maxima zilnica.

Tehnologia SMOOTH mai este echipata si cu o serie de functii inteligente care pot ajuta la diagnosticarea problemelor legate de masini si pentru a asigura ca asistenta pentru intretinere este concentrata si directionata spre locul unde este intr-adevar nevoie.

Welding Distribution

Welding Distribution comercializeaza o vasta gama de echipamente si accesorii de sudare, cu solutii tehnologice care sporesc performantele sudarii cu arc electric. Pentru orice exigenta a dumneavoastra in domeniul sudarii industriale a otelurilor, otelurilor inoxidabile si aluminiului, Welding Distribution are solutii care va garanteaza fiabilitatea si calitatea superioara a sudurii.

La Expozitia Metal Show 2019 Welding Distribution va reprezenta urmatoarele brand-uri:

Calitatea in ceea ce priveste organizarea si produsele Selco este o valoare de baza a politicii companiei. Gama Selco este compusa din peste 100 de modele, acoperind toate principalele procese de sudare (MIG / MAG, TIG, MMA) si taierea cu plasma.

Gama de produse Selco este completata de sistemele de sudare automata si robotizata, cat si de servicii si tehnologii inovative in domeniul sudarii.

GULLCO International ofera cele mai bune carucioare de sudare si taiere automata, printe cele mai populare echipamente se numara KAT si MOGGY. Gullco lider de piata pe segmentul automatizarii in domeniul sudarii, ofera tot ce inseamna carucioare de sudare, taiere si craituire. Pentru a va baza pe produse de calitate, selectati produsele si sistemele Gullco pentru operatiile automate de sudare si taiere.

Fit Up Gear in cei peste 100 de ani de experienta, a devenit un inovator de frunte al dispozitivelor de montaj care ajuta la fabricarea rezervoarelor de stocare, a navelor, a barajelor si a platformelor, precum si a multor alte aplicatii structurale.

Toate dispozitivele Fit Up Gear au fost create pentru a micsora costul de productie si de a face munca de ansamblare mai usoara. Fit Up Gear dezvolta constant dispozitive si echipamente noi pentru a venii in ajutorul clientului in procesul de fabricatie.

Gama de produse TAG-PIPE cuprinde masini de taiere si sanfrenare tevi mecanic si cu flacara, dispozitive de prindere si aliniere, stative pentru tevi, echipamente de taire si sanfrenare tabla.

In ultimii 40 de ani, cresterea companiei MESTRINER WELDING a fost determinata de extinderea serviciilor si a produselor care au plasat compania in fruntea marilor producatori italieni de echipamente de sudare si taiere, cum ar fi : brenere de taiere , lanci de sudare respectiv preincalzire, reductoare de presiune pentru gaz, duze taiere si supape de siguranta.

PISTOLET DE SUDARE PENTRU APLICATII “ HEAVY DUTY “

Noul pistolet M-SYSTEM aduce noi inovatii in domeniul sudarii.
Conceput pentru a suporta un regim mare de curent si o durata activa indelungata.
Consumabilele sunt originale Trafimet, si cu o ergonomie noua.
Piesele sunt confectionate din cupru si alama pentru a oferii robustete.
Filete precise pentru o conductivitate electrica perfecta.
Racire laminara pe gaz pentru o racire extrem de eficienta.
Pistoletele racite pe lichid sunt create cu circuit dublu pentru o durata activa mare.
Gat nou cu rotatie 360° pentru piostoletele racite pe gaz.
Pistoletele racite pe lichid sunt modulare (3 pistoleti in 1).
Maner nou ergonomic.
Nuca dubla 30° + 30° patentata Trafimet.
Cupla de conectare la echipament este Euro.

Abat

Toate produsele marca ABAT pun accentul pe calitate si folosesc componente alese cu grija. Misiunea Abat  este aceea de a oferi preturi competitive pentru toate segmentele de piata.

Gama de echipamente ABAT este formata din generatoare de curent de mici si mari puteri, UPS-uri, transpalete electrice si stivuitoare (electrice, diesel, benzina/gpl).

Toate produsele ABAT indeplinesc normele CE.

Generatoarele de curent ABAT sau grupurile electrogene ABAT incep de la 3 kVA si pot ajunge pana la orice putere. Le gasim in toate variantele posibile: pe benzina/motorina/gaz, monofazate/trifazate, fara carcasa/insonorizate, pentru cazuri de avarie/regim intens de lucru si calsificarile pot continua. Printre gama de motorizari regasim: Perkins, Deutz, MAN, John Deere, Iveco, Mitsubishi, Honda, Lombardini, Kohler, Baudouin, Subaru, Dewerk, Doosan etc. De asemenea oferim solutii costumizabile la ele, putand duce la bun sfarsit orice proiect: rezervoare marite , rezervoare exterioare, motorizari diferite, remorci inmatriculabile, sistem monitorizare si comanda la distanta, pompa evacuare ulei, pompa circulatie incalzire lichid racire, sistem incalzire combustibil / ulei, sistem incalzire anticondens tablouri electrice, tablou transfer AAR cu trei, patru poli sau motorizat, protectie diferentiala cu patru poli, tablou ocolire (inventie brevetata), pornire prin telecomanda, radiator la distanta s.a.m.d.

Ups-urile ABAT au puteri de la 6 kva la 900 kva avand un foarte bun raport calitate-pret si o fiabilitate ridicata. Le regasim in functie de intrare/iesire in variantele: monofazat/monofazat, trifazat/monofazat si trifazat/trifazat.

Stivuitoarele si transpaletele electrice ABAT prezinta o garantie ridicata datorita celor peste 25 de ani de experienta in ceea ce priveste productia lor. Stivuitoarele ABAT pot fi electrice, pe motorina, pe benzina si pe gaz.

Struers

Struers este lider mondial in productia de echipamente, consumabile si servicii pentru pregatirea materialografica a suprafetelor si analiza materialelor solide. Iata cu ce echipamente vine compania Struers la Metal Show & TIB:

Structure Expert Weld asigura inspectie, control si masurare precisa a sudurii. Compact si usor de utilizat, acest instrument unic de evidentiere simplifica controlul sudurii avand iluminare, calibrare si ajustare automata.

Software-ul dedicat pentru controlul sudurii, instrumentele de masurare si sabloanele de raport fac controlul calitatii sudurii usor, precis si eficient.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Duramin – Noile testere de duritate Duramin sunt construite cu cea mai avansata tehnologie bazata pe celule de sarcina, care asigura cel mai inalt grad de acuratete si repetabilitate. Concepute pentru a rezista la cel mai dificil mediu de productie, noile Duramin sunt usor de utilizat si asigura o performanta optima.

Noul program include testere in configuratii manuale, semiautomate si automate si care acopera toate sarcinile cuprinse intre 1 gf si 3000 kgf si toate metodele de testare (Vickers, Rockwell, Brinell, Knoop).

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Tegramin – masina automata de slefuit, este proiectata pentru a obtine rezultate perfecte si reproductibile la efectuarea inspectiei materialografice. Design-ul compact cu capul integrat de rotire a probelor, impreuna cu un control automatizat al procesului si o operare prietenoasa, face ca masina de slefuit / polizat Tegramin sa fie unica si de neegalat. Toate caracteristicile Tegramin au fost dezvoltate in stransa colaborare cu metrologi experimentati pentru o calitate maxima a pregatirii si rezultate rapide.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Thunder Tools

Infiintata in anul 2007 SC THUNDER TOOLS SRL este o societate comerciala din Brasov, care a venit in intampinarea colaboratorilor sai, cu o gama de produse si servicii cat mai complete din punct de vedere al raportului pret/calitate.

Avand o clasificare bine organizata a gamelor de produse, THUNDER TOOLS pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele produse:

Scule aschietoare:burghie, tarozi, filiere, alezoare, freze, cutite de strung, pile, panze.

Accesorii masini-unelte: universale de strung, mandrine, menghine, varfuri rotative, rulmenti, dispozitive de fixare pentru masini-unelte.

Scule: ciocane, clesti, dalti, foarfece, surubelnite, chei, truse de scule.

Abrazive: discuri, smirghel, pietre polizor.

Produse pentru constructii: distantieri mase plastice, cuie, spacluri, mistrii, pensule, bidinele, trafaleti.

Uz gospodaresc: lopeti, cazmale, furci, greble, tarnacoape, topoare.

Sudura: clesti sudura, aparate sudura, electrozi.

Echipamente de protectie: salopete, bocanci, manusi, ochelari, antifoane, masti praf, casti.

Organe de asamblare: suruburi, holzsuruburi, piulite, tije filetate, nituri, saibe.

Color Metal

Liderul pietei de distributie ale semifabricatelor neferoase din Romania, Color-Metal a dezvoltat relatii puternice pe pietele din Ungaria (filiala recent infiintata  COLOR METAL HUNGARY), Bulgaria si Serbia.

La baza modelului de afaceri sta parteneriatul cu specialisti tehnici, in special ingineri, suportul acordat activitatii lor reprezentand elementul cheie al activitatii noastre. De aici si noul nostru slogan:

Color Metal – Partners in Engineering

Gama larga de semifabricate din aluminiu, cupru, alama, bronz, titanzinc, Color Metal acopera nevoile firmelor de prelucrari metalice prin aschiere, confectii metalice, din domenii cum ar fi, automotive, industria alimentara, aeronautica, constructii de masini, industria publicitara, constructii – renovari etc.

Servicii profesionale de debitare, infoliere, dar si suport tehnic.

Tehnipedia – ofera date tehnice cu caracter informativ despre produsele comercializate de firma, structurate  profesionist, respectiv calculatoare tehnice.

Noua divizie de solutii arhitecturale pentru fatade si acoperisuri, respectiv design interior, din cupru si titan-zinc, este o provocare ambitioasa. Cladiri clasice, de patrimoniu au fost renovate cu produse importate de Color Metal de la KME Germany si elZinc, Spania.

4 Centre Logistice: in Romania Bucuresti, Timisoara si Odorheiu-Secuiesc (depozit central  si service center specializat in debitare);   respectiv Ungaria: filiala Budapesta

Vanzari anuale: peste 6000 tone
Cifra de afaceri: peste 22 millioane euro

Stoc mediu: 1500 tone
Numar articole: peste 2500

20 de rute de livrare saptamanale, acoperind toate regiunile tarii.
Livrari individuale pentru proiecte si comenzi speciale

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept