Conferinta Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor

Dinamismul si evolutia pietei industriale din România, au creat premisele organizarii in cadrul targului METAL SHOW &TIB, a primei editii a Conferintei Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor. Conferinta are ca principal scop aprofundarea acestui domeniu, dar si crearea unui cadru specializat de networking intre firmele/institutiile/asociatiile de profil si specialistii din industrie, conducând la consolidarea unui eveniment simbol dedicat intregii industrii nationale.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Coordonate

Data: 15 mai 2019
Interval orar: 11.00-15.00
Loc desfasurare: Romexpo, Pavilion B3, Sala Titulescu
Acces: Obtinerea invitatiei gratuit prin transmiterea unui mesaj cu numele si adresa de e-mail la corina.radulescu@romexpo.ro

Public vizat: specialisti din industria prelucratoare a metalelor, specialisti din industria grea; clienti industriali si antreprenori industriali; distribuitori si reprezentanti in Romania; firme de constructii; santiere navale, inchirieri cofraje; producatori industriali, producatori masini unelte, producatori repere metalice si producatori piese; solutii industriale, tratamente diverse suprafete, universitati, institute de cercetare; consumatori finali.

Speakeri

Ferry Grinberg

Ferry Grinberg – CEO GreenBau

“Smart Factory – Diminuarea costurilor de productie”

Domnul Ing. Ferry Grinberg este unul din vizionarii industriei prelucrării metalelor din România, care a reușit în 15 ani de activitate, în cadrul companiei GreenBau Tehnologie SRL ca fondator și CEO, nu doar sa vândă mașini CNC Okuma ci să implementeze un întreg sistem industrial, astfel firma GreenBau ajunge în 2016 cu 100% de maşini utilaje conectate via internet pentru monitorizare și mentenanță sau instruire asistată, lucru care este unic pe piaţa din Europa.

Prof. Univ. Dr. Ing. EurIng. Dr. h.c. Gheorghe I. Gheorghe

Prof. Univ. Dr. Ing. EurIng. Dr. h.c. Gheorghe I. Gheorghe

“Integrarea sistemelor inteligente de control mecatronice și cyber-mixmecatronice în întreprinderi digitale și în Industria 4.0”

Prof. Univ. Dr. Ing. EurIng. Dr. h.c. Gheorghe I. Gheorghe este specialist in mecatronica si cyber-mecatronica, adaptronica si integronica, un pionier in domeniile avansate la nivel national si international.
In prezent, este Directorul General al INCDMTM Bucuresti, Presedinte APROMECA si Membru corespondent al ASTR (Academia de Stiinte Tehnice din Romania). Totodata, Domnul Gheorghe este autor (unic sau in colaborare) a peste 58 carti stiintifice si universitare, precum si a peste 550 articole in publicatii nationale si internationale (inclusiv ISI).

Prof. Univ. Dr. Ing. EurIng. Dr. h.c. Gheorghe I. Gheorghe

Răzvan Popa – Area Sales Manager

“ifm electronic – let’s make automation smart and simple!”

Răzvan Popa are o experiență vastă în domeniul vânzărilor și a automatizărilor industriale, ocupând funcția de Area Sales Manager în cadrul ifm electronic Romania, având o vechime de peste 8 ani în această companie. Fabrica digitală a viitorului va fi posibilă datorită progresului tehnologic din rețelele industriale,  a reducerii cantității și costurilor puterii de calcul și progresului tehnologic în domeniul senzorilor inteligenți. ifm, prin senzorii și insulele IO-Link, împreună cu dispozitivele master IO-Link integrate, vine în sprijinul clienților în înlocuirea facilă a echipamentelor, fără să mai fie necesare ajustări suplimentare (Plug and play) și, cel mai important, poate deja să furnizeze terabytes de date care pot fi folosite în Big Data Analitics pentru monitorizarea energiei, calității, Track and Trace, a stării de funcționare a mașinilor și Remote Service.

Cristina Popa – Expert standardizare

„Standardizarea – Un aliat prețios pentru specialiștii în domeniul prelucrării metalelor”

În calitate de expert standardizare, Cristina Popa asigură cadrul necesar pentru desfășurarea lucrărilor comitetelor tehnice, transmite poziția națională la proiectele de standarde europene și internaționale și reprezintă vocea standardizării în acest domeniu.

A urmat cursurile Universității Tehnice de Construcţii – Departamentul de Inginerie Civilă, Bucureşti și cele ale Universității de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, Bucureşti. Are funcția de expert standardizare în cadrul ASRO și gestionează 16 comitete tehnice, dintre care 8 au activitatea legată, în diferite grade, de prelucrarea metalelor. Obiectivul ASRO în perioada următoare este de a grupa aceste comitete tehnice într-un sector dedicat metalelor și prelucrării acestora în vederea uniformizării terminologiei, facilitării accesului specialiștilor la o gamă largă de informații precum și asigurării coerenței în cadrul domeniului.

Contact

Corina Radulescu – Specialist Marketing Romexpo

Mobil: 0758 837 724
E-mail: corina.radulescu@romexpo.ro