Descopera cele mai noi si performante tehnologii la METAL SHOW & TIB 2019

Cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania isi deschide portile intre 14-17 mai la Romexpo si te asteapta cu cele mai noi si performante tehnologii.

Salveaza in calendar perioada 14-17 mai si vino la METAL SHOW & TIB  – cel mai dinamic eveniment din industrie! Timp de patru zile, te vei bucura  de un adevarat spectacol tehnologic oferit de:

BODOR Laser – producator international dedicat solutiei industriale cu laser, prezent in premiera la un targ in Romania. La METAL SHOW & TIB, Bodor Laser va prezenta urmatoarele tehnologii:

  • Masina laser cu platforma interschimbabila si carcasa din gama P cu putere de 2 kW pentru tabla cu dimensiunile de taiere 4000×2000 mm.
  • Masina laser de precizie din gama i5 de putere 1 kW, cu dimensiunile de taiere 1300×900 mm.
  • Masina pentru gravura din gama BML-30FC de putere 30 W cu dimensiunile de taiere 200×200 mm.
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Masinile Bodor pornesc de la puteri de 20 W pentru gama de taiere laser cu CO2 ajungand pana la 25.000 W la fibra laser, una dintre putinele companii de pe glob care utilizeaza aceasta putere de 25 kW pentru capul laser.

La toate masinile cu fibra laser sasiul este turnat acest lucru conferind precizie in timpul prelucrarii metalelor si durata lunga de viata.

Bodor este acum prezent in Romania prin intermediul Tehmag Shop SRL si www.masinilaser.ro

RO MEGA CONTROL, reprezentanta exclusiva INSTRON si BUEHLER in Romania, vine la METAL SHOW & tib cu urmatoarele echipamente:

Echipament pentru testarea materialelor la tractiune – compresiune, Instron 3345 cu o capacitate de 5kN alaturi de cel mai puternic soft pentru testarea materialelor Bluehill Universal

Echipament pentru testarea duritatii Vickers pentru materiale metalice, Wilson VH3100

Linie metalografica Buehler pentru pregatire probe, echipament pentru debitare probe, echipament pentru inglobat probe si echipament pentru slefuit probe

Microscop pentru analiza probe metalografice Nikon MA100 impreuna cu softul de ultima generatie OmniMet de la Buehler

SKF prezinta serviciile sale de reconditionare a tuturor tipurilor de AAP, folosite pentru o gama larga de aplicatii si industrii. Astfel, SKF reconditioneaza si modernizeaza anual mai mult de 6.000 de AAP in Centre SKF Spindle Service din intreaga lume.

Serviciul de reconditionare se adreseaza tuturor tipurilor de brose pentru masini unelte, cel mai des intalnite in industriile de autovehicule, aerospatial si prelucrarea lemnului.

SKF reconditioneaza brose cu antrenare directa (curea, roti dintate, cuplaje), dar si cu motor integrat (electrobrose), cu prindere scula HSK sau ISO, cu lubrifiere cu ulei sau vaselina, echipate cu rulmenti de superprecizie cu bile sau role.

De ce SKF Spindle Service?

  • Prezenta globala printr-o retea de 20 SKF Spindle Service Center in intreaga lume
  • Procese standardizate in toata reteaua SKF Spindle Service
  • Competente avansate in zona rulmentilor, sistemelor de lubrifiere, tribologiei si cunoasterea specificului aplicatiilor de electrobrose
  • Experienta bogata – anual in SKF Group se reconditioneaza peste 6.000 de AAP, 80% dintre ele fiind electrobrose

SC PARCON FREIWALD SRL – vine la METAL SHOW & TIB cu o gama diversa de produse si echipamente industriale, importate direct de la firme de renume, consacrate pe plan modial.

Mese de sudura. Profesional Extreme 8.7 si Profesional Extreme 750 (SYSTEM 16, 22, 28). Mesele de sudura si sistemele de prindere Siegmund sunt disponibile in 3 versiuni sistem 16 cu gauri de 16 mm, sistem 22 cu gauri de 22mm si sistem 28 cu gauri de 28 mm. O inovatie unica pentru mesele de sudura Siegmund in fata concurentei o reprezinta procedeul de plasmanitrare, acest procedeu protejeaza suprafetele mesei impotriva ruginii si a zgarieturilor.

ALU TP GMBH – Profile de aluminiu

ALU TP GmbH  este specializata in producerea profilelor pentru tehnologiile automatizate din industrie. Toate profilele sunt produse in Austria in conformitate cu ISO TS 16949. In consecinta, este in masura sa indeplineasca rapid cerintele pietei, cu o mare flexibilitate.

Mai mult de 100 de profile de automatizare, cu o gama larga de sectiuni transversale si diverse latimi de caneluri acopera o gama larga de aplicatii in domeniul de automatizare. Profilele sunt compatibile Item si Bosch si sunt eloxate, acest lucru le face sa fie rezistente la zgarierturi si coroziune. Nu exista nici o ramura in care nu pot fi utilizate profilele de automatizare Alu Tp.

FATH GMBH – Componente de asamblare pentru profile de aluminiu

Fath GmbH – Germania produce componente si organe de asamblare pentru profile de aluminiu. Fath GmbH ofera o serie larga de accesorii: picioare reglabile pentru utilaje; balamale, manere si accesorii pentru blocari; piulite pentru toate tipurile de canale T de profile de aluminiu; diferite tipuri de imbinari si articulatii pentru profile de aluminiu.

ROEMHELD – Germania elemente de fixare electromecanice

  • Recomandate pentru aplicatii in care sistemul hidraulic classic nu poate fi utilizat.
  • Toate elementele sunt adecvate pentru modernizarea si instalarea pe orce tip de masini unelte.
  • Rezultatul este reducerea timpilor de intrerupere a productiei, prin minimizarea timpilor de setare, facand astfel mult mai eficiente ore de functionare a masinii.

ZIMMER –  Germania Grippere pneumatice sau electrice

Zimmer Germania este unul dintre principalii furnizori mondiali de sisteme de manipulare, fixare, transport si accesorii pentru roboti.

Gripperele Zimmer produse pe baza ghidajului otel / otel reprezinta o precizie, durabilitate si o durata lunga de viata – cu intervale de intretinere de pana la 30 de milioane de cicluri de prindere. Potrivite practic pentru toate conditiile ambientale, cu un ghidaj etansat pana la IP67 si protectia la coroziune ca standard

Reprezentanta concernului german Bio-Circle Surface Technology GmbH, cu o experienta de peste 30 de ani in optimizarea, curatarea si tratarea suprafetelor tehnologice, prezinta la METAL SHOW & TIB noul sistem Bio-Circle HP Vigo, destinat curatarilor industriale manuale, cu presiune inalta.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Totodata, BIO CIRCLE  va prezenta sisteme pentru curatarea schimbatoarelor de caldura, curatare in vopsitorii, precum si solutii pentru degresare, indepartarea adezivului, protectie – solutii pe baza de apa, cu un continut scazut de compusi organici volatili, care functioneaza pe principiul biodegradarii.