Echipamente inteligente de top, la Metal Show & TIB

METAL SHOW & TIB inseamna un parteneriat puternic, o unificare a pietei targurilor industriale care ofera acces la tehnologii de ultima ora. In perioada 14-17 mai, la Romexpo, marii jucatori din industrie aduc in fata dumneavoastra noutati, premiere si inovatii.

GREENBAU TEHNOLOGIE

GreenBau Tehnologie este distribuitorul exclusiv in Romania al intregii game de masini-unelte Okuma, Hedelius, Citizen Cincom, Brother, Okamoto, constand din strunguri orizontale si verticale, centre de prelucrare orizontale si verticale, masini multifunctionale, masini de rectificat. Anul acesta GreenBau Tehnologie se va prezenta la Metal Show & TIB cu doua standuri (42-43 pavilion B2) in care vor fi amplasate 7 masini-unelte CNC și 2 sisteme automate de alimentare cu repere:

– OKUMA LU-S1600, strung cu frezare si sistem automat de alimentare tip gantry-loader
– OKUMA Genos M460V-5AX, centru vertical de prelucrare în 5-axe simultan
– OKUMA Genos L3000-e MY400, strung cu frezare CNC și sistem automatizare cu robot colaborativ
– OKUMA Genos Multus B250II W, strung multifuncțional cu axa W
– Citizen Cincom L32, strung swiss type cu tehnologie LFV (Low Frequency Vibration)
– Citizan Cincom L12, strung swiss type cu tehnologie LFV (Low Frequency Vibration)
– Brother Speedio M140X2, centru vertical de prelucrare în 5-axe simultan cu strunjire

OKUMA LU-S1600, strung cu frezare și sistem automat de alimentare tip gantry-loader

Centrul CNC de strunjire model LU-S1600 cu 4 axe ofera o productivitate maxima intr-un spatiu de lucru compact. Constructia cu doua turele este foarte potrivita pentru lucrarile cu arbori cu diametru mic, cum ar fi arborii canelați, arbori antrenati, arborii de echilibrare si arborii motoarelor electrice. In plus, conceptul Thermo-Friendly asigura o precizie dimensionala deosebita in timpul schimbarilor de temperatura ambientale si a opririlor masinii, solicitand compensari mici in schimbul unei productivitati mai mari.

OKUMA Genos M460V-5AX, centru vertical de prelucrare in 5-axe simultan

Noul centru de prelucrare verticala cu 5 axe de ultima generatie este conceput special pentru fabricarea de piese de inalta precizie si pentru obținerea unei capacitati ridicate de aschiere intr-un design compact. Structura solida de tip dubla coloana, controlul total a 5 axe simultane si stabilitatea termica performanta ofera posibilitatea de a prelucra cu ușurinta o gama larga de materiale.

Folosind o transmisie hipoida, modelul GENOS M460V-5AX are o structura cu masa pivotanta care ofera precizii deosebite, rigiditate si viteza de rotatie a acesteia. Arborele produce mai puține vibratii si transmite intreaga putere sculei pentru obținerea suprafetelor de inalta calitate si a capacitatii de aschiere mari. Aceasta masina accesibila, cu 5 axe simultane, asigura o productivitate ridicata si o rentabilitate mare intr-un spatiu de lucru mic.

Robotul colaborativ HCR-5

Cu o capacitate maxima de incarcare de 5 kg, HCR-5 este cel mai potrivit pentru sarcini ușoare care necesita un control simplu si poate inlocui cu succes operatorul. Robotul poate automatiza cu usurinta lucrari repetitive.

Robotul colaborativ HCR-5 este usor de controlat si este flexibil in a raspunde schimbarilor in procesul de productiei, reducand in mod eficient cheltuielile de investitii si de exploatare. Nu numai ca automatizeaza munca manuala, ci ofera si un mediu de lucru sigur si convenabil pentru angajati, ca inlocuitor al robotilor industriali cu care se poate lucra relativ periculos.

GreenBau Tehnologie prezinta in PREMIERA la METAL SHOW & TIB 2019 cele mai inovative tehnologii din industria prelucrarii metalelor cu fiecare masina expusa in standuri.

Va așteptam la GreenBau Tehnologie (stand 42-43 pavilion B2), pentru a intra in contact cu tehnologiile de top.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

MPL AUTOMATION

Cu o experienta de peste 11 ani, MPL AUTOMATION – ofera solutii complexe- ”la cheie”- in domeniul tehnicii de automatizare, realizand instalatii si constructii speciale, complexe – de la concept, proiectare, pana la punerea in functiune.

Partenerul principal este YASKAWA, robotii industriali din aceasta gama fiind utilizati cu succes intr-o gama variata de aplicații- sudura, taiere, paletizare, manipulare, vopsire, aplicatii pentru camere sterile, etc.

De asemenea MPL AUTOMATION asigura partea de service al acestor roboți, oferind servicii de consultanta de specialitate si suport tehnic, mentenanta, reparatii, piese de schimb, programare online/offline.

Latura nou dezvoltata a societății MPL AUTOMATION aduce pe piata romaneasca filtrele industriale produse si comercializate de Rimoczi es Tarsa kft din Ungaria – societate de renume, cu o istorie de peste 20 de ani, deservind toate cerințele de filtrare – filtre de aer, filtre de praf, filtre pentru lichide. MPL AUTOMATION ofera servicii complexe, folosind materii prime de cea mai inalta calitate, cu certificare farma la prețuri competitive.

Scopul MPL AUTOMATION este sa gaseasca solutia optima pentru beneficiarii companiei, fara restrictii de produs sau ramura. MPL AUTOMATION are o echipa tanara, motivata, deschisa la nou, capabila sa se adapteze cerințelor industriale aflate intr-o dezvoltare permanenta, oferind atat soluții standard, cat si solutii personalizate pentru fiecare client in parte.

DUCTIL

Lider pe piata romaneasca a sudarii si taierii, Ductil SA Buzau are o traditie de peste 50 de ani in producerea electrozilor de sudare. Odata cu privatizarea, in 1999, Ductil SA s-a transformat din producator de electrozi de sudare, in furnizor de solutii globale in domeniul sudarii si taierii, oferind, pe langa consumabilele produse in propriile fabrici, o gama completa de echipamente, accesorii si servicii conexe.

La mijlocul anui 2017 Ductil SA Buzau a devenit parte a liderului mondial in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de produse de sudare si aplicatii, Lincoln Electric.

La Metal Show & TIB, Ductil SA Buzau va expune o serie de produse inovatoare.

DUCTIL -Lider pe piata in domeniul sudarii si taierii.  DUCTIL o companie Lincoln Electric

Indestructibil. Fiabil. Stabil. De incredere. Robust. Solutia perfecta pentru orice utilizator

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Vezi mai mult, sudezi mai bine cu noi masti LCD cu tehnologie LS. Perceptia culorilor mult mai aproape de culoare naturala.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Un proces revolutionar, dedicat clientilor care doresc reducerea timpilor de executie a sudurilor. Hyperfill -Productivitate la viteze mari de sudare si energie introdusa in material scazuta. Doua sarme un singur echipament.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

PLYMOVENT

Plymovent este pe plan mondial un producator de top pentru produse, sisteme si servicii pentru extractia si filtrarea aerului poluat din interiorul atelierelor de productie.

Plymovent ofera solutii de inalta calitate pentru eliminarea fumului de sudura si debitare, a prafului de la polizare si ceata de ulei (oil mist) din industria prelucrarii metalelor si a confectiilor metalice sudate.

Solutiile Plymovent contribuie in mod semnificativ la mentinera unui mediu de lucru mai sanatos, mai curat si mai sigur – oriunde in lume.

Conform legii, companiile sunt obligate sa mentina nivelul de poluare in zona respirabila a operatorilor/sudorilor in timpul procesului de sudare sub anumite limite. Cum fumul de sudura este un potential pericol pentru sanatatea sudorilor, concentratia acestuia ar trebui diminuata sau fumul ar trebui evacuat in afara zonei de lucru.

Plymovent ofera o gama variata de solutii eficiente pentru extractia fumului de sudura cum ar fi bancurile de lucru cu extractie si filtrare, brate de extractie, hote de extractie, echipamente mobile de filtrare, centrale de filtrare, masti de protectie pentru sudori, sisteme de filtrare generala Push-Pull si Diluter.

LAPP

LAPP, lider mondial in productia de cabluri si accesorii pentru cabluri, prezent pentru prima oara la Metal Show& TIB, prezinta cele mai noi produse si inovatii in domeniul tehnologiei de cablare.

Atractia principala o reprezinta ansamblurile de cablu complet asamblate si produsele noi, precum:

-ÖLFLEX SERVO 2XSLCH-JB: fara halogeni si rezistent la foc

-EPIC SOLAR 4PLUS conector pentru performante ridicate in unitatile fotovoltaice

-EPIC Power LS 1 conector circular cu sistem rapid de conectare EPIC® TWIST

-EPIC MH1 250A cu un singur pol de mare putere pentru transmisia de pana la 250 de amperi ce asigura o putere electrica mare intr-un spatiu foarte mic, oferind in acelasi timp siguranta maxima prin protectia impotriva socurilor electrice

Vizitatorii expozitiei pot testa si vizualiza noutatile si multe alte produse in standul 56, hala B2.

ÖLFLEX SERVO 2XSLCH-JB: fara halogeni si rezistent la foc

EPIC SOLAR 4PLUS conector pentru performante ridicate in unitatile fotovoltaice

EPIC Power LS 1 conector circular cu sistem rapid de conectare EPIC® TWIST

EPIC MH1 250A cu un singur pol de mare putere

HYUNDAI-WIA

Hyundai WIA are un portofoliu important de clienti din toate industriile prelucratoare, raspunzand la cele mai bune solutii pentru cele mai solicitate cerinte din industrie. Gama de masini-unelte Hyundai WIA constand din strunguri orizontale si verticale, centre de prelucrare orizontale și verticale, mașini multifuncționale, mașini de frezat:

LM1800TTSY – Strung Multifunctional CNC, axa Y, 2 turele si 2 universale

 • Batiul monobloc al strungurilor din seria LM1800TT este proiectat prin analiza elementelor finite pentru a minimiza deformațiile termice si vibratiile care pot fi generate in timpul prelucrarii
 • Atat arborele principal cat si cel secundar au motoare integrate de mare putere pentru a asigura o productivitate ridicata
 • Ambele turele au prindere tip BMT pentru asigurarea unei bune stabilitati in prelucrare
 • Sistemul de deplasare pe axe este unul hibrid, realizat prin combinarea ghidajelor tip “box” pe axele X si Y, cu ghidaje lineare cu role pe axa Z, pentru reducerea timpilor de prelucrare
 • Strungul are posibilitati de prelucrare diverse prin folosirea aditionala a axei Y pe turela superioara

L230LMSA – Strung cu Frezare CNC, arbore secundar

 • Strungul Hyundai Wia model L230LMSA este special proiectat pentru a reduce timpii de prelucrare în vederea îmbunătățirii productivității, fiind echipat cu arbore secundar
 • Structura mașinii este special concepută pentru a produce o gamă cât mai diversă de repere;
 • Turela tip BMT este utilizata pentru aschieri grele.

F400 – Centru de prelucrare vertical CNC in 3 axe

 • Batiul masinii este dispus in prelungirea coloanei si aduce un plus de rigiditate masinii, formand un ansamblu nedeformabil. Analiza pe baza elementelor finite contribuie la creșterea rigiditatii masinii, reducerea vibratiilor si a caldurii, marind stabilitatea masinii chiar si in cele mai grele conditii de aschiere
 • Ghidajele sunt late si dispuse la distante mari, ceea ce confera subansamblului o rigiditate sporita, conducand la obtinerea de precizii ridicate
 • Este utilizat un motor cu transmisie “direct drive”, de mare putere (15 kW), care permite transmiterea unui cuplu ridicat (95 Nm);
 • Pentru producerea de unicate, avansurile rapide mari de 36 m/min pe axele X si Y si 30 m / min. pe axa Z ale centrului HYUNDAI WIA model F400, determina scaderea timpului auxiliar si influenteaza semnificativ timpul total de execuție pe reper si prin urmare reduce costul de productiE