METAL SHOW & TIB – solutii complete pentru succesul afacerii tale

In perioada 14-17 mai, METAL SHOW & TIB ofera  acces la tehnologii de ultima ora si multiple avantaje pentru specialistii din domeniul tehnic. Marile companii industriale vin la Romexpo sa prezinte in premiera cele mai noi si eficiente echipamente.

TRUMPF

TRUMPF aduce in premiera in Romania, la METAL SHOW & TIB, tehnologii de varf in materie de imprimare industriala 3D, precum si masina de indoit multifunctionala de mare productivitate, cea mai mare din seria ei.

In premiera in Romania – TruPrint 1000 cu optiunea Multilaser

Tehnologii de imprimare industriala 3D – Additive Manufacturing

TRUMPF ofera ambele tehnologii relevante in materie de imprimare industriala 3D – Additive Manufacturing: Laser Metal Deposition (LMD) and Laser Metal Fusion (LMF). Ambele procese intrunesc cele mai exigente standarde de calitate si au caracteristici care pot rezolva cele mai complexe şi variate aplicatii. Va oferim soluţii industriale pentru intregul proces de fabricatie, cu ingredientele cheie pentru success, masini robuste, digitalizare si servicii oferite inteligent. TruPrint 1000, TruPrint 3000 si TruPrint 5000 – laserul si pulberile metalice transforma un desen CAD intr-o componenta reala. Creativitate nelimitata pentru cele mai indraznete proiecte.

Utilizați opțiunea multilaser pentru productivitate maxima: doua lasere cu fibra TRUMPF de câte 200 W functioneaza simultan in spatiul constructiv, generand astfel cu pana la 80 % mai multe piese intr-un timp similar. In acest fel, obțineti o productivitate mult sporita, precum si flexibilitate maxima in ceea ce privește comenzile clientilor.

La standul TRUMPF , Pavilion B2, standul 18-19, puteti vedea o masina TruPrint 1000 Multilaser, in premiera in Romania.

Masina de indoit multifunctionala de mare productivitate, cea mai mare din seria ei

Masinile TruBend din seria 5000 sunt masinile de indoit de la TRUMPF cu cel mai mare succes. De la programare, la echipare si pana la indoirea efectiva, cu masinile de indoit din aceasta serie veți atinge o productivitate fara concurenta. Caracteristicile inovatoare cum ar fi deplasarea matriței si opritorii in 6 axe va ofera libertate completa in productie. O serie de inovatii, precum conceptul de comanda revolutionar, simplu si usor de utilizat, precum si solutiile noi in domeniul ergonomiei, cum ar fi MagicShoe, usureaza mult activitatea operatorului.

TruBend 5320 are o forta de 3200 kN , pe o lungime de indoire de 4420 m si are cateva avantaje majore:  flexibilitatea, viteza de lucru , precizia, repetabilitatea. Puteti prelucra o gama foarte variata de piese, de la cutii de mari dimensiuni sau profile lungi in unghi drept  si pana la piese cu muchii de indoire foarte mici, din tabla groasa sau subtire.

La standul TRUMPF , Pavilion B2, standul 18-19, puteti vedea o maşină TruBend 5320, cea mai mare din seria ei,  in premieră in Romania.

INDUSTRIAL EXIM

Industrial Exim, Partener oficial Walter in Romania, vine la METAL SHOW & TIB cu tehnologii de ultima generatie care pot creste substantial productivitatea Companiei Dumneavoastra

De la constructia si optimizarea sculelor speciale, pana la proiectarea unor noi strategii complete de prelucrare, Industrial Exim si Walter ofera clientilor sai o gama larga de produse si servicii.

Sculele de frezare Walter seteaza noi standarde in industria aeronautica

Walter mentine parteneriate solide cu institutele de cercetare precum Institutul de management al productiei si tehnologie de la Universitatea de tehnologie din Hamburg . Aceasta cooperare a dus la dezvoltarea frezei stiulete BLAXX M3255 pentru prelucarea aliajelor de titan-aluminiu. O alta noutate din gama este freza de prelucrare in rampa M2131/M2331 care permite utilizatorilor sa prelucreze aliaje de aluminiu, cu precizie si eficienta.

Freza stiulete modificata Walter BLAXX M3255 ofera utilizatorilor o scula care poate produce componente din titan mult mai rapid si mult mai fiabil. Conceptul sculei este bazat pe freza stiulete Walter BLAXX si a fost conceput ca solutie pentru o cerinta specifica.

Noua geometrie inovativa a corpului frezei si placuțele amovibile asigura angajarea numarului maxim de dinti in material. Acest lucru duce la o eficienta excepționala a aschierii impreuna cu fiabilitate optima a procesului, fie ca prelucram colturi, contururi, buzunare sau canale din plin cu 1/2 x D.

Frezarea cu „Xtended Technology” – Xtra•tec® XT.  Cea mai noua generatie de scule Walter

Walter prezinta urmatoarea generatie de freze sub denumirea Xtra•tec® XT. „Xtended Technology”, sau „XT” pe scurt, sunt proiectate sa asigure o productivitate sporita si o fiabilitate superioara a procesului de prelucrare.

Walter lanseaza frezele frontale si frezele cilndro-frontale din aceasta generatie – care satisfac practic toate cerintele in frezarea pragurilor si canelurilor pe toate grupurile comune de materiale. Principala caracteristica de design a noilor scule de frezare este pozitia de montare a placutelor amovibile: pe un plan mai inclinat si cu o suprafata mai mare de contact. Astfel se reduce presiunea pe suprafata locasului, crescand si stabilitatea in acelasi timp. Sectiunea transversala mai mare in zona gaurii pentru surub face placuta mai stabila si suruburile mai lungi disponibile acum o fixeaza mai puternic. Corpul frezei este și el mai stabil, deoarece acum are mai mult material in spatele locasului placutei.

Pe langa fiabilitatea sporita a procesului, noua pozitie de montare a placutelor amovibile permite, de asemenea, adaugarea unui dinte suplimentar, crescand astfel productivitatea.

Inovație in sustenabilitate: ca parte a Walter Green, intreg lantul de productie si livrare al sculelor de frezare Xtra•tec® XT folosește un sistem de compensare completa a CO2.

Aplicatia „Insert Converter”  – Alternative la placutele amovibile dintr-o privire

Aplicatia „Insert Converter” ofera alternativa la placutele competitorilor in placute Walter

Cu aplicatia Insert Converter, Walter ofera o aplicatie cu care utilizatorii pot inlocui actuala lor solutie de prelucrare cu placuțele amovibile Walter. Aplicatia este descrisa ca fiind nu doar de interes pentru utilizatorii care au experiențe pozitive de lucru cu Walter, ci ca fiind de asemenea destinata oricui doreste sa-si optimizeze procesul propriu de prelucrare, sa mareasca durabilitatea sculelor si fiabilitatea procesului sau sa-si imbunatateasca productivitatea.

Walter Feeds & Speeds – Aplicatie pentru determinarea valorilor de baza

 Walter Feeds & Speeds este o aplicatie intuitiva pentru determinarea valorilor de baza ale avansului si vitezei de aschiere. Aplicatia acopera o varietate mare de operatii de prelucrare din domeniul strunjirii, gauririi, filetarii si frezarii cu placute amovibile.

Navigarea intuitiva, de la operatia de prelucrare, materialul piesei, tipul sculei si alți parametri, va va ajuta sa determinați valorile avansului si vitezei de aschiere.

ROMSERVICE

Romservice promoveaza la METAL SHOW & TIB produse, echipamente si servicii de cel mai inalt nivel calitativ care asigura performanta si maxima productivitate in luarea deciziilor privind largirea gamei de produse.

Wagner Cobra® 40-10 – Pompa de vopsire de inalta presiune, cu dublă diafragma

Cobra® 40‑10 este prima pompa cu membrana dubla care poate sa asigure o presiune a materialului

de 250 bar. Cum este posibil? Un motor pneumatic IceBreaker® Wagner actioneazăao tija care prin miscarea sa inainte si inapoi antreneaza un ulei dintr‑un rezervor intern si‑l pompeaza in spatele a doua membrane care lucreaza sincron.

Sistemul de mixare in timp real TwinControl WAGNER – Mixarea cu mare precizie a materialelor de vopsire 2K

Mixarea se realizeaza prin injectia controlata a intaritorului in vopsea, intr‑un raport bine monitorizat de catre o consola centrala.

2K Smart

Este un sistem de mixare 2K dar si 3K. Mixarea se realizeaza prin injectia controlata a intaritorului si a diluantului in vopsea, intr‑un raport bine controlat de catre o unitate computerizata. Masurarea debitului de vopsea, a intaritorului si a diluantului este realizata prin sistemul „stroke sensor“, cu debitmetre cu roţi dintate sau cu debitmetre Coriolis. Acest sistem permite monitorizarea off‑line a intregului proces de productie si arhivarea datelor colectate.

SARTOROM

Cu o experienta de peste 25 de ani, SARTOROM ofera  solutii complete pentru laboratoarele din toate industriile ( R&D, productie, controlul calitatii), fiind primul furnizor de instrumente de laborator certificat ISO 9001 din Romania.

SARTOROM este reprezentant exclusiv al urmatorilor producatori renumiti de aparatura de laborator: ZWICK ROELL GROUP (Zwick, ToniTechnik, Indentec, Messphysik, Asmec)  MICRODIAMANT; REMET; NETZSCH; FRITSCH.

SARTOROM vine la METAL SHOW & TIB cu urmatoarele echipamente:

1.NOUL SOFT PENTRU DETERMINAREA DURITATII VIKERS cu Durimetrul ZHV 30 ZWICK ROELL

Durimetrul Vickers ZHV30 realizeaza teste de duritate Vickers si Knoop conform ISO 6507, ISO 4545 si ASTM E384 de la HV0.2 pana la HV30. Disponibil in 3 variante de configuratie () Manual, Semi-automat sau complet automat.

2.DURIMETRU UNIVERSAL ROCKWELL ZHR 8150CLK ZWICK ROELL Germania

Durimetrele Rockwell ZHR produse deZwickRoell sunt utilizate pentru determinarea duritatii Rockwell clasic (sarcina 60 – 150 kg), Rockwell superficial (sarcina 15 – 45 kg) si combina Rockwell/Rockwell superficial (sarcina 15 – 150 kg).

Sarcini testare: 15, 30, 45, 60, 100, 150 kg

Scale: A B C D E F G H K L M N P R S T V W X Y

3.DISCURI DIAMANTATE si consumabile MICRODIAMANT pentru pregatirea probelor de metalografie        

   

4.MICROSCOP ZEISS Axio Lab.A1 Germania

PLASMATERM

Plasmaterm – centru de cercetari in domeniul turnarii de precizie cu modele fuzibile si al tratamentelor de suprafata pentru industria de mecanica fina. Oferta Plasmaterm cuprinde turnare de precizie cu modele fuzibile, nitrurare si nitrocarburare in plasma si incercari de material.

Plasmaterm ofera piese turnate de inalta calitate, pe baza documentatiei clienților (cu sau fara tratament termic). Pregatirea de fabricatie se poate asigura, dar acceptam si sculele clientului, cu conditia sa fie compatibile cu utilajele si tehnologia firmei.

ITALIA INSTRUMENTS  

Italia Instruments prezinta vizitatorilor Metal Show & TIB instrumente din industria 4.0 (producator Microtech), masina de masurare in coordonate 3D Xtreme (producator Aberlink), precum si un rugozimetru portabil si alte instrumente (producator Insize).

INSTRUMENTE DIN INDUSTRIA 4.0 de la Microtech

Dispozitiv inteligent de masurare inaltime Micron Wireless (cu roata pentru ajustari fine, cu sistem de citire elvetian – SILVAC)

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Micrometru intelligent sub-micron IP65

Foto: micrometru inteligent, poza2 Micrometru

Subler de forta Micron IP67

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Subler de forta Wireless IP54

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Subler de precizie IP67 (SWISS ELECTRONIC)

Subler digital inteligent Wireless

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

MASINA DE MASURARE IN COORDONATE 3D Xtreme de la Aberlink

Xtreme are o structura noua non-carteziana si utilizeaza motoare lineare si lagare mecanice, dupa cum sugereaza si numele, Xtreme CNC CMM oferă o solutie robusta pentru furnizarea rezultatelor inspectiei de precizie. Configurația unica avantajoasa a CMM-ului asigura faptul ca isi mentine precizia la rate de masurare foarte rapide si nu sufera de inexactitatile cumulative care apar în modelele carteziene conventionale in 3 axe.

Disponibile acum in doua dimensiuni, CMM-urile de la Xtreme sunt unitati de inspectie autonome. Nu are rulmenti de aer, deci nu este nevoie de aer comprimat – conectati-l si masurati. Beneficiaza de con-trol al temperaturii incorporat si o amprenta compacta astfel incat sa-i permita sa fie amplasat ori de cate ori este necesar.

Un alt avantaj unic al lui Xtreme este ca toate barele au temperatura controlata pentru a functiona in temperatura aerului ambiant. Aceasta inseamna ca precizia masurarii este mentinuta chiar si atunci cand mediul inconjurator nu este controlat de temperature.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Xtreme in sectia de productie

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Automatizare Xtreme

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Automatiza Xtreme in sectia de productie

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Software revolutionar de CMM Aberlink Mk 4

RUGOZIMETRU PORTABIL

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Avantaje:

  • Masoara 21 parametri de rugozitate
  • Conectare la imprimanta prin Bluetooth
  • Afisare valoare rugozitate, profil si curba
  • Software pentru PC (pentru prelucrarea datelor la calculator)
  • Memorie pentru 100 valori masurate
  • Inchidere automata