NOU la METAL SHOW & TIB.
Vino sa testezi tehnologii de ultima ora

METAL SHOW & TIB – cel mai important targ tehnic din ultimii 10 ani – prezinta tehnologii inovatoare de ultima ora, fiind o adevarata sursa de inspiratie si de afaceri pentru marii jucatori din industrie.

Doar intre 14-17 mai 2019, ai sansa sa vezi si sa testezi cele mai noi echipamente industriale. Liderii din domeniu promit demonstratii LIVE in cadrul targului, dar si solutii pentru cele mai arzatoare intrebari ale specialistilor din industrie:

Rosler – va prezenta pentru prima oara in Romania, exclusiv la METAL SHOW & TIB, o linie automata de finisare compusa din: Rotovibrator R 620 Euro, uscator liniar cu aer cald controlat termostatic R 2000.1 BT, centrifuga pentru curatarea apelor reziduale semi-automata Z 800 K-HA TF.

Aveti intrebari cu privire la sistemul dumneavoastra de vibrofinisare sau la sistemul de manipularea al materialelor? Procesul dumneavoastra functioneaza corect? Obtineti finisaje de suprafata stabile si repetabile? Procesul dumneavoastra trebuie optimizat din motive tehnice sau economice? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care echipa Rosler le va aborda intr-o maniera  proactiva la Targul International Metal Show & TIB de la Romexpo Bucuresti, cea mai mare expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale.

Integrarea perfecta a procesului de vibrofinisare in linii complet automate de productie este unul dintre punctele forte principale ale companiei Rösler. 90 % din instalatiile de vibrofinisare care parasesc fabrica Rosler din Germania, sunt solutii individuale adaptate clientilor.

Romax vine la METAL SHOW & TIB cu PromoMAX, primul echipament personal de inalta performanta pentru debitare abraziva cu jet de apa.

ProtoMAX este un sistem de debitare cu jet de apa compact, gata montat, pentru realizarea de prototipuri si taiere la un volum relativ scazut din aproape orice material cu o grosime de pana la 25 mm.

ProtoMAX este destinat pentru ateliere mici, unitati de invatamant pentru ingineri, spatii de productie si utilizare personala, precum si pentru ateliere mari si producatori care necesita ocazional capacitati de taiere cu jet de apa pentru completarea altor sisteme de taiere.

ProtoMAX ofera o putere de taiere de 30.000 psi cu ajutorul unei pompe de 5 CP si poate taia cu precizie materiale compozite, metal, sticla, granit, plastic, lemn, si multe altele. Materialul de lucru este introdus in apa pentru o taiere curata si silentioasa, astfel ca nu va deranja spatiul de lucru impartit.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Apel Laser – prezinta la METAL SHOW & TIB Laser Cladding – tehnologie revolutionara de placare cu laser.

Principalele beneficii ale acestei tehnologi sunt: eficienta sporita in ceea ce priveste timpul de procesare in cazul unui numar  mare de piese similare, reduceri de cost in cazul pieselor mai mari ce trebuie incarcate, depunerea de straturi cu dimensiuni mai mari decat ar permite sudura laser cu fir sau electrod sudura.

Adline – In cadrul METAL SHOW & TIB, Adline va expune echipamente laser de cea mai inalta performanta: un laser FC (SERIA FC1325) si un laser HSG.

JAREX Filtertechnik si TEKA Absaug- und Entsorgungstechnologie prezinta in intervalul 14 – 17 Mai in cadrul targului METAL SHOW & TIB din Bucuresti, un portofoliu larg de echipamente pentru aspirare si filtrare in cadrul prelucrarilor cu laser.

Atractia principala de la standul 98, hala B, in cadrul Romexpo Bucuresti, este ultima generatie de unitati de aspirare si filtrare LFE. Gama  de unitati LFE este predestinata pentru utilizare pe termen lung in cadrul prelucrarii cu laser cat si pentru sudura si lipire termica.

Cea mai recenta versiune a unitatilor LFE este vizibil imbunatatita in ceea ce priveste performanta si interfata de utilizare. Unitatea mobila de filtrare are o eficienta de separare semnificativ mai mare si o modalitate de curatare imbunatatita, comparativ cu echipamente din acelasi domeniu. Cartusele filtrante din poliester cu impregnare nano filtreaza cele mai fine pulberi. Nici pulberile lipicioase nu reprezinta o problema pentru unitatile LFE, datorita dispozitivelor de dozare cu praf Precoat, care impiedica colmatarea rapida a cartuselor. Procesul de lucru nu trebuie intrerupt deoarece curatarea cartuselor se face temporizat. De asemenea va invitam sa vizualizati diferite tipuri de brate si hote de aspirare, care se disting in functie de aplicatie.

Vizitatorii sunt invitati la standul 98/hala B, sa participe la prezentari live pentru echipamentele expuse.