Oferte speciale ale liderilor din industrie, numai la METAL SHOW & TIB

Va asteptam, intre 14-17 mai, la Metal Show & TIB sa descoperiti cea mai mare expozitie tehnica din ultimii 10 ani din Romania: sute de branduri, demonstratii LIVE, zeci de utilaje in functiune si oferte speciale ale marilor companii din industrie.

Plasmaserv

La Metal Show & TIB, Plasmaserv va expune si va oferi demonstratii LIVE pentru urmatoarele tehnologii:  masina CNC Eckert Opal Combo de debitare cu plasma si jet de apa,  sursa de plasma Hypertherm XPR300, aparat pentru sudare industriala Kemppi X8.

Opal WaterJet Combo – Inovatie, precizie si rentabilitate. Combinatie de taiere cu jet de apa si plasma

Masina brevetata Opal Waterjet Combo poate combina avantajele taierii rapide cu plasma si precizia taierii cu jet de apa. Efectul sinergic al combinatiei celor două tehnologii diferite permite masinii sa utilizeze avantajele oferite de ambele. Echipamentul ofera  versatilitate si flexibilitate pentru o gama larga de utilizatori, din companii mici și mari.

Acest sistem inovator asigura obtinerea unei precizii foarte bune, viteze de taiere de 10 ori mai mari cu o reducere a costurilor de 70%. Utilizarea opționala a capului de taiere Pro-X 3D mareste capacitatea masinii prin operațiuni 3D.

Hypertherm XPR300 – Performanta de neegalat. Cost de operare greu de depasit

Noul XPR300 reprezinta cel mai semnificativ avans in tehnologia de taiere mecanizata cu plasma. Sistemele din noua generatie redefinesc ceea ce poate face plasma prin extinderea capabilitatilor si posibilitatilor in moduri ce nu au fost posibile inainte. Cu calitate a taierii X-Definition de neegalat pe otel slab aliat, otel inoxidabil si aluminiu, noul XPR300 mareste viteza de taiere, imbunatateste dramatic productivitatea si reduce costurile de operare cu peste 50%. Noile caracteristici usor de utilizat si optimizarea sistemului fac ca XPR300 sa fie usor de utilizat, cu interventii minime din partea operatorului, oferind o performanta optima si o fiabilitate unica.

Kemppi X8 – Sudura multifunctionala industriala extrema redefinita

Cu un pas in etapa urmatoare a conectivitatii.  A venit momentul sa eliberam potentialul enorm al Internetului, puterea conectivitatii.  Cu noua tehnologie, Kemppi va redefini performanța, aplicabilitatea si gestionarea sudurii pentru procesul exigent de sudare industriala MIG-MAG – a venit timpul pentru echipamentul Kemppi X8. Noua tehnologie ofera control de mare precizie al arcului si o performanta de sudare care nu s-a mai obtinut pana acum.

De ce nu exista nimic similar cu aparatul de sudare X8.  Aparatul de sudare MIG-MAG X8 este mai mult decat un echipament de sudare multifunctional, cu tensiune variabila. Acesta are numeroase functii care il fac superior concurenților sai in ceea ce priveste performanta de sudare, experienta utilizatorului și gestionarea sudurii.

Rubin

Rubin prezinta SpeedMarker 300, laser de mare viteza si inalta precizie pentru aplicatii industriale. Dezvoltat pentru marcarea eficienta a metalelor si a materialelor plastice in lantul de productie industrial, SpeedMarker 300 oferta combinatia castigatoare de software inteligent si componente de cea mai buna calitate.

Sistemele de marcare industriala din gama SpeedMarker sunt disponibile în 4 dimensiuni diferite si configuratiile diverse se adapteaza perfect cerințelor individuale. In plus, optionalele pot fi integrate pentru aplicatii speciale.

 1. Fara consumabile!

Marcarea directa nu genereaza costuri suplimentare pentru consumabile precum cerneluri, produse chimice, paste și spray-uri. Prin marcarea cu ajutorul echipamentului SpeedMarker 300 se elimina manipularea si inlaturarea, costisitoare de cele mai multe ori, a acestor materiale cu regim special.

 1. Echipament universal pentru o gama larga de materiale

Metale precum otelul inoxidabil, aluminiu, aur, argint, bronz, platina sau cupru, pot fi marcate direct, precum si materiale plastice cum ar fi ABS, policarbonat, poliamida, PMMA. Mai mult, echipamentul poate fi asamblat cu o sursa laser MOPA de ultima generatie. Aceasta sursa ofera marcari de o claritate excepționala, cu un contrast foarte bun pe metal sau anumite materiale plastice. In funcție de setari si prin calire rapida, sursa MOPA poate reproduce pe oțel inoxidabil pana la 9 culori.

 1. Software inteligent, adaptat nevoilor industriale

Dezvoltat pentru procesele de marcare automata, software-ul echipamentului SpeedMarker 300 are integrate module de program pentru sarcini specifice de marcare (de exemplu, producerea de numere de serie sau coduri). Acestea sunt usor de ajustat și permit crearea de setări tailor-made. De la marcare directa și pana la marcare automata, totul este posibil – fara a avea nevoie de cunostinte speciale de programare:

 • generarea automata de coduri de bare consecutive;
 • interfata customizabila;
 • baze de date cu setari prestabilite ce permit gestionarea parametrilor de marcare;
 • interfata pentru sisteme externe, cum ar fi bazele de date;
 • functia de gravură în adâncime și de prelucrare a datelor dinamice.
 1. Aplicatii nelimitate, rezistente in timp

Aplicatiile conțin caractere de dimensiune mica sau detalii fine? Acestea nu ridica nicio problema echipamentului SpeedMarker 300. Acest lucru va ofera libertate deplina atunci cand produceti marcari, logo-uri, modele, coduri de bare sau numere in serie. Marcarea laser este rezistenta la abraziune și agresiune mecanica, caldura, raze UV și la acțiunea substantelor chimice.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Spectromas

Spectromas, companie specializata in distributia si integrarea echipamentelor de masura si control pentru o gama larga de aplicatii industrial, vine la Metal Show & TIB cu urmatoarele oferte

NOUL ATOS SCANBOX 6235

Incepand cu anul 2019, este disponibil un upgrade substantial la ATOS ScanBox 6, upgrade care permite utilizatorilor sa utilizeze noul senzor ATOS 5X si sa mareasca in mod semnificativ capacitatea de productie.

In același timp, cu ScanBox 6235 se va utiliza un concept imbunatatit de fixare care permite masurarea a pana la 6 componentelor mobile cu dispozitive de fixare care nu trebuie schimbate la fiecare reper.

EVIDAS – noul software HBM, dedicat achizitiei si analizei datelor

HBM ofera solutii pentru intreg lantul de masurare – senzori de precizie pentru masurarea fortei, cuplului, deplasarii  – amplificatoare si sisteme de achizitie a datelor – software performant achizitie si analiza date.

EVIDAS se bazeaza pe tehnologia .NET de 64 biti si ofera o interfata software moderna si deschisa.

Caracteristici:
Interfata software deshisa , de ex. pentru cloud
Interfata de comunicare standard: Integrati hardware-ul de la terti
GUI modern
Fluxuri de lucru eficiente, orientate pe sarcini
Dialogul individual de configurare a canalului arata toate setarile si rezultatele dintr-o privire si, astfel, il face deosebit de usor de utilizat
PreConfigurarea canalelor din tabela canalului va permite sa lucrați direct ca in Excel® si sa gestionați rapid numarul mare de canale.
Revizuiți inregistrarile anterioare si curente in timp ce achiziționați date noi.
Diferite formate de date in aceeasi lucrare, fara rutine de export
Engleza, germana, chineza, japoneza si franceza.
Incarcare automata in Cloud-ul HBM Fi il puteți partaja cu colegii dvs. din intreaga lume.
Foto Evidas

xRIZE

 xRize este prima imprimantă 3D full-color, care permite utilizatorilor sa produca componente polimerice si parti funcționale din compozit intr-o paleta larga de culori.

La inceputul anului 2018, RIZE a facut posibila marcarea pieselor si a reperelor printate, prin QR code sau orice alte elemente de identificare, pentru autentificarea, trasabilitatea pieselor si pentru a se alinia cerintelor Industry 4.0. Aceste inovatii au adus companiei RIZE doua noi premii in 2018 – IDC a numit RIZE ,,2018 Innovator in 3D Printing Solutions”, iar Frost&Sullivan a acordat distinctia ,,2018 Best Practices in Technology Innovation in the Zero-Emission Polymer Material Additive Manufacturing Industry”.

Sitemul de achizitie date si control PMX

PMX permite achiziționarea profesionala si precisa a marimilor: forta, cuplu, vibratii, presiune, efort mecanic, temperatura, tensiune, curent și multe altele.

ATOS 5 & ATOS 5X

A cincea generatie de scanere dezvoltate de compania germana GOM redefineste standardele in scanarea 3D industriala, atat prin viteza de achizitie cat si prin suprafata ce poate fi masurata dintr-o singură poziție de scanare.

Cele doua modele (ATOS 5 si ATOS 5X) disponibile obtin date de inalta precizie intr-un timp de masurare foarte scurt, viteza de achizitie plecand de la 0,2 secunde.

ATOS & GOM INSPECT – Asamblarea digitala

Software-ul GOM Inspect vă permite să masurați reperele, ca piese individuale sau asamblate și să folosiți instrumentele de asamblare digitală pentru a vedea cum se potrivesc – inclusiv goluri între piese, suprapuneri și alinieri greșite.

Realitatea augmentata pentru vizualizarea rezultatelor

GOM a dezvoltat metode noi, portabile, de vizualizare a rezultatelor pe instrumentul utilizat la măsurare, folosind tehnologia ATOS care ruleaza și pe tablete/ telefon mobil.

Global Tech

Global Tech, companie privata cu capital integral romanesc, furnizează produse, solutii si servicii competitive dedicate atat specialistilor din domeniul tehnic: agricol, curatenie, energie, constructii, aer comprimat… dar si celor pasionati de DIY (do it yourself).

Global Tech va participa in cadrul targului Metal Show & TIB ca importator, distribuitor și servisant autorizat in Romania al producatorului Alup Kompressoren care furnizeaza sisteme de producere, tratare și filtrare a aerului comprimat.

De asemenea, sculele și uneltele pneumatice Chicago Pneumatic vor avea o zona dedicata in cadrul standului nostru.

O alta gama de servicii, adusa in atentia publicului, este data de executarea la comanda a subansamblelor metalice din tabla si teava prelucrate prin: taiere, indoire, sudare și vopsire in camp electrostatic ce se pot fi realizate in cadrul fabricii proprii Geteqa.

Trei noi game de compresoare ALUP vor fi scoase la rampa cu aceasta ocazie: Alup tip SCK cu transmisie prin curele, gama oil-free Alup Evoluto și gama Boostere Alup.

Ca și plus valoare oferită in cadrul targului pentru vizitatorii acestuia vor fi reducerile semnificative la toate produsele achizitionate sau contractate in perioada targului.

Suprablast

Suprablast aduce la Metal Show & TIB 2019 tehnologii de ultima generatie: sablare hi-tech – roboti de sablare, echipamente long-life, software simulare, solutii de finisare inteligente, sisteme de filtrare eficienta a aerului in hale industriale.

Lumea robotilor

Robotii au patruns intr-un domeniu pana acum interzis datorita limitarilor tehnologice. Sablarea “manuala” este o zona “gri” in orice companie. Un mediu ostil greu de gestionat, similar celui de pe Luna.

Blastman Robotics a ajuns pe Marte!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Pregatirea suprafetelor dincolo de limite:

Utilizarea de materiale si tratamente speciale combinata cu prelucrarea de precizie a pieselor expuse uzurii concura la obtinerea de durabilitati excelente si reducerea costurilor de exploatare.

Toate acestea inglobate in, poate, cea mai avansata turbina de sablare.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Revolutia masinilor

Ultimii ani au insemnat o explozie tehnologica in domeniul instalatiilor de sablare: nu mai putin de unsprezece noi tipuri de masini au fost dezvoltate de centrele tehnologice Wheelabrator, pentru a satisface toate provocarile.

CT-Entry level

LBS pentru aluminiu

Spinner Hanger pentru aluminiu

Revolutie software in sablare: Simulare 3D a rezultatelor sablarii

Filozofia noastra este ca fiecare aplicatie trebuie tratata individual; fiecare aplicatie necesita o solutie particulara. Rezultatul firesc: simularea rezultatelor sablarii asistata de computer.

Astfel incat sa cunoasteti dinainte toti parametrii tehnologici, care sunt costurile si sa fiti siguri de rezultate

Securitatea procesului de productie

O procedură poate fi numită PROCES doar dacă poate fi obținută o REPEABILITATE definită a rezultatelor.

Pentru a asigura capabilitatea ceruta a procesului si a-l conforma cu procedurile standard FMEA am dezvoltat un pachet de securitate a procesului de productie care asigura:

 • Debit constant de abraziv
 • Pozitie constanta a jetului de abraziv
 • Intensitata constanta a sablarii
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Finisarea suprafetelor – redesenam limitele tehnologice

Echipamente de procesare

AIRTOWER – sistem revolutionar Plug & Play de filtrare a aerului

Sistemul de filtrare NOVUS ofera o tehnologie impresionanta de tratare a aerului in spatiile de lucru.

Spre deosebire de solutiile de filtrare, sistemele NOVUS nu necesita conducte si, prin urmare, poate fi utilizat oriunde.

Aerul este filtrat la puritate maxima astfel incat poate fi reintrodus in spatiul de lucru

Investiti in eficienta energetica, investiti intr-un mediu de lucru curat, investiti in angajati multumiti!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

C GEANGU CONSULTING

Compania C GEANGU CONSULTING SRL ofera tehnologii si solutii pentru gestionarea, reciclarea si valorificarea deseurilor, metalice si nemetalice.

Separatorul electrostatic hamos KWS, ce separa materialele conductoare de la cele non-conductoare, respectiv metal-plastic, fiind ideal pentru recuperarea fracției de metal prețios.

Ideal pentru recuperarea cuprului ramas in izolatie dupa reciclarea cablurilor, deseuri electronice, placi cu circuite, materiale compozite din aluminiu-plastic, prafuri de slefuire.

AVANTAJE: puritaţi de metal de grad inalt, proces de separare uscata, optim pentru particulele fine de metal, consum redus de energie, profituri suplimentare prin extractia mai mare de metal, practic nici o uzura a echipamentului.

Din aceeasi gama amintim si separatorul EKS/plastic-plastic, separatorul KWS-PET /metal-PET, separator EKS-PET /PVC-PE, separator RSS/elastomeri și separatorul EMS sau KMS/minerale.

Viziteaza standul C GEANGU CONSULTING / Pavilion B2 – stand 157 pentru a vedea demonstraţii live cu un Separator KWS metal – plastic. Va asteptam și cu mostrele dumneavoastră!

Specialistul de la hamos GmbH va fi prezent in expoziţie și poate răspunde oricaror intrebări in zilele de 15 si 16 mai 2019.

De asemenea, C GEANGU CONSULTING SRL – reprezentant al companiei Ing. BONFIGLIOLI Srl din Italia – va prezinta  presa de balotat ARIETE pentru autoturisme uzate si materiale din fier vechi.

Utilajul este echipat standard cu: – Motor diesel sau motor electric (conform solicitarii clientului); – Lungimea interioara a cutiei de presare 4.8m;  Cadru: sistem Roll on –off; – Ciclul manual sau automat; – Macara cu cabină și sistem de apucare.