Tehnologii in premiera la METAL SHOW & TIB

Un eveniment puternic,  o unificare a pietei targurilor industriale care ofera acces la tehnologii de ultima ora si multiple avantaje pentru specialistii din domeniul tehnic, METAL SHOW & TIB isi asteapta vizitatorii in perioada 14-17 mai 2019, la Romexpo. Timp de 4 zile, cei mai mari jucatori din industria romaneasca si internationala vin sa prezinte solutii si tehnologii inovatoare.

Hoffmann Group 

Premiera la METAL SHOW & TIB 2019.ToolTruck-ulHoffmann Group este prezent pentru prima data la targul Metal Show & TIB, pe platforma 11, in fata pavilionului B2, la ROMEXPO, Bucuresti. Va asteptam cu o premiera mondiala, sa testati cele mai inovative scule, sa profitati de cele mai bune oferte si sa castigati multe premii, cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta a companiei Hoffmann Group.

Printre highlight-urile Hoffmann Group se numara aparatul de masurare a contururilor GARANT CM1 – noul sistem de masurare ofera o lungime de traversare foarte lunga, de 190 mm si caracteristici remarcabile. Structuri clare si manevrare simpla pentru cele mai bune rezultate.

Hoffmann Group a adus pe piata un nou modul pentru menghina sa in 5 axe GARANT Xpent. Cu noul bac de mijloc, care in mod optional poate fi plasat pe sina de baza, este posibila prinderea a doua piese cu o singura menghina si prelucrarea lor intr-un proces unic de lucru. Aceasta permite implementarea unor strategii de prindere mai eficiente si atingerea unei productivitati sporite masurabile. Articolul a castigat premiul iF DESIGN AWARD.

Freza pentru prelucrarea aluminiului este un alt highlight: Prima freza butoias universala tronconica GARANT PPC din carbura monobloc pentru prelucrarea suprafetelor de baza. Impreuna cu restul frezelor GARANT PPC, noua scula permite executia de geometrii mai complexe prin procedee de PPC, ceea ce ofera, la alegere, timpi de proces mai scurti sau o calitate mai ridicata a suprafetei.

O premiera mondiala: GARANT GridLine banc de lucru autopropulsat, primul banc de lucru cu actionare electrica pentru o mobilitate si ergonomie mai mare in hala de lucru. Articol nominalizat anul acesta la „Best of Industry” Awards.

GARANT Tool24: sistemul de management al sculelor, in productie. Automatul de eliberare a sculelor simplifica procesul de obtinere a sculelor si a echipamentului individual de protectie si asigura permanent disponibilitatea lor.

Pe langa acestea, va mai asteapta scule de mana, insertii din spuma dura, echipamente de protectie personala si multe altele.

RO-MEGA TRADE

Ro-Mega Trade va prezenta in cadrul expozitiei METAL SHOW &  TIB solutii din portofoliul producatorului de masini de prelucrare prin aschiere Doosan, solutii de masurare prin contact si optice Mahr, masini de masurat in coordonate Wenzel, sisteme de masura optice CNC OGP, sisteme de masurare si scanare din portofoliul Faro, accesorii pentru masinile de masurat in coordonate Ranishaw, sisteme de fixare Matrix, solutii software PolyWorks.

Compania a fost infiintata in anul 2002 iar in cei 17 de activitate, Ro-Mega Trade a reusit sa construiasca un nume semnificativ pe piata din Romania si sa aduca tehnologia mai aproape de clientii sai. Parteneriatele durabile si pline de satisfactii sunt cele mai importante marturii pentru realizarile ridicate ale Ro-Mega Trade.

De-a lungul anilor, Ro-Mega Trade a investit in specialistii sai, sprijinindu-i sa devina mai buni si sa serveasca drept o interfata directa intre producatori si cumparatorii de masini si utilaje industriale.

CM Metal

CM Metal Trading aniverseaza 25 de ani de experienta in tehnica sudarii. Va asteptam cu ultimele noutati de la firma FRONIUS: caruciorul de sudare FlexTrack 45 PRO, procedeul CMT disponibil si pe sursele TPS/i si noua generatie de aparate WIG, precum si cu noile sisteme CNC de taiere cu plasma SWIFT-CUT PRO (UK).

Caruciorul modular FlexTrack 45 Pro

Caruciorul de sudare FlexTrack 45 Pro este un sistem fiabil pentru cerintele ridicate. Viteza de deplasare constanta garanteaza suduri reproductibile de inalta calitate. Diferitele cai de rulare permit utilizarea caruciorului intr-o gama larga de aplicatii. Sudorii pot asambla rapid sistemul, iar cu ajutorul telecomenziii il pot utiliza usor si intuitiv.

Indiferent daca este utilizat pe santier sau in fabrica, la constructia de structuri metalice si de poduri, boilere, recipiente, nave, vehicule feroviare sau macarale, caruciorul de sudare FlexTrack 45 Pro este un sistem fiabil pentru obtinerea de suduri de inalta calitate.

Procedeul CMT, disponibil pe sursele de sudare TPS/i

Cu noul sistem de sudare TPS/i CMT, Fronius, ca lider tehnologic, combina functiile inteligente ale platformei sale cele mai recente cu avantajele celui mai stabil procedeu de sudare. Procedeul de sudare “Cold Metal Transfer” produce rezultate remarcabile pe diverse materiale in timp ce sursa de curent inovatoare TPS/i MIG/MAG impresioneaza prin gama larga de reglaje si aplicatii. Utilizatorii beneficiaza de o imbunatatire semnificativa a eficientei si calitatii cu noul sistem.

O noua abordare a sudarii WIG

MagicWave 230i si TransTig 230i sunt primele surse de curent ale producatorului Fronius care pot comunica cu alte dispozitive utilizand tehnologia Bluetooth, WLAN si NFC. La urma urmei, sistemele de sudare manuala nu fac exceptie atunci cand vine vorba de cererea tot mai mare de conectivitate. Solutiile WIG – MagicWave 190 si 230i si TransTig 230i – sunt ideale pentru aplicatii care necesita o calitate superioara a sudurilor si un aspect perfect.

Noile sisteme CNC de taiere cu plasma Swift-Cut Pro

Disponibile in patru variante, sistemele CNC de taiere cu plasma Swift-Cut Pro sunt cheia cresterii afacerii Dvs. cu o investitie initiala minima. Sistemele ocupa o suprafata mica si au cerinte minime de training, iar detinerea propriului sistem CNC de taiere cu plasma nu a fost niciodata mai accesibila sau atragatoare. Astfel ca, veti detine controlul asupra timpilor de productie si veti economisi pana la 75% per piesa, comparativ cu subcontractarea.

Capul de taiere inchis complet ofera protectie componentelor cheie in conditii dure de lucru. Controlul automat al inaltimii pistoletului mentine inaltimea corecta de taiere, conducand la o calitate imbunatatita a taieturii si o crestere a duratei de viata a consumabilelor. Iar senzorul de inaltime “Soft Sense” cu atingere usoara, actionat pneumatic, localizeaza cu acuratete suprafata placii, chiar si pentru materiale subtiri.

BIBUS SES Romania

BIBUS SES Romania, companie romano-elvetiana specializata in comertul cu echipamente industriale si piese de schimb, oferirea de solutii tehnice si realizarea de sisteme mecatronice la tema, avand sediul central in Timisoara, va prezenta in cadrul METAL SHOW &TIB o serie de echipamente care va vor ajuta in fluxul tehnologic si in automatizarea proceselor industriale, din urmatoarele domenii: transmisii mecanice, masura-control-actionari, tehnica fluidelor, aparate de marcare – inscriptionare, sisteme de inspectie optica, conveioare pentru transport vacuumatic si sisteme mecatronice la tema.

Vizitatorii METAL SHOW & TIB vor putea vedea demonstratii cu sistemele de marcare cu laser si micropercutie fixa si mobila, precum si componentele vision de citire si inspectie a marcajelor, oferindu-va asftel solutia completa in fluxul automatizat, de la partea de proiectare pana la punerea in functiune!

Regasiti gama completa de produse pe site-ul: www.bibus.ro

WEICON

In cadrul METAL SHOW & TIB, Weicon va prezenta o gama ce cuprinde produse de specialitate pentru productie, reparatii si întretinere – adezivi si etansanti, spray-uri si lichide tehnice, paste de montaj si lubrifianti– ce constituie solutii eficiente pentru cele mai diverse sarcini de lucru si aplicatii industriale.

WEICON Plastic Metal

Rasini epoxidice bicomponente ce pot fi prelucrate mecanic dupa intarire Cu incluziuni metalice (otel, aluminiu) sau ceramice constituie materialul ideal pentru reparatii, turnare si lipre.

WEICON Adezivi de constructie RK

Adezivi structurali bicomponenti fara amestecare pentru lipirea oricaror tipuri de suprafete metalice si a majoritatii plasticelor precum si a altor tipuri de materiale

WEICON Adezivi epoxidici

Lipire puternica, elasticitate remanenta, rezistenta la impact a materialelor precum plastic, fibra de sticla, ceramica, metale.

WEICONLOCK® Adezivi si etanasanti anaerobi

Sunt monocomponenti special conceputi pentru asamblarea pieselor metalice-pentru blocarea suruburilor si a piulitelor, etansarea filetelor, a articulatiilor cilindrice si a flanselor.

WEICON Adezivi monocomponenti

Etansanti si adezivi elastici fara izocianati sau solventi ce adera la cele mai multe tipuri de materiale.

WEICON Sprayuri tehnice

Pot avea urmatoarele aplicatii: curatare, degresare, lubrifiere, ingrijire, mentenanta, deblocare, separare si acoperiri anti-corozive ale suprafetelor.

WEICON Lichide tehnice

Majoritatea spray-urilor tehnice sunt disponibile si sub forma de lichid in canistre de 5,10 si 30 de litri

WEICON Lubrifianti de inalta performanta

Asigura o protectie sustinuta impotriva frictiunii si uzurii permitand astfel reungerea la intervale extrem de lungi si cresterea functionalitatii rulmentilor, a lagarelor de alunecare, a mecanismelor melcate, a cablurilor, etc.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

IHOPE

Ofera in cadrul METAL SHOW & TIB solutii unice de automatizare a proceselor de ambalare care se pot intregra in fluxurile de productie sau off line, intra-logistice.

Ambalarea se poate realiza progresiv de la sisteme semi-automatice catre module complet automatizate, in scopul asigurarii unei protectii 2D-3D-4D-5D sau 6D.

  1. manipulare produse cu gabarit redus sau a-tipice (1 kg – …0000 Tone) .
  2. transport catre zona de ambalare.
  3. ambalarea cu membrane rigide /flexibile in scopul protectiei/marcarii. (etichetare)
  4. ambalarea automata speciala cu folii tip VCI (protectie anticoroziva) sau contra expunerii la radiatia solara pe durata stocarii exterioare.