Exclusiv la Metal Show & TIB. Echipamente de ultima generatie pentru o productivitate ridicata

Intre 14-17 mai,  timp de 4 zile, cei mai puternici jucatori din industrie te asteapta la METAL SHOW & TIB  cu tehnologii inovatoare de ultima generatie.

Amada vine la METAL SHOW & TIB cu tehnologie inovatoare de varf: AMADA ENSIS AJ.  Prezentate in premiera mondiala in octombrie, la EuroBlech Hannovra, mașinile din seria ENSIS-AJ ajung si in Romania, intre 14-17 mai,  la METAL SHOW & TIB 2019.

Control unic asupra fasciculului, pentru o productivitate mai ridicata

UtilizAnd acum module de 3kW, 6kW si 9kW de productie proprie AMADA si folosind  diodele cu cea mai mare putere unitara din industrie, masinile din seria ENSIS-AJ mAresc semnificativ capacitatile de procesare. Este disponibil in varianta de 3000×1500 mm si 4000×2000 mm.

Modulele de 6kW si 9kW vin cu sistemul de colimare automata AMADA, pentru a oferi un control al razei de taiere de neegalat. Alaturi de controlul variabil al fasciculului, specific gamei ENSIS, tehnologia permite prelucrarea cu o singura lentila, rezultand o perforare foarte rapida, viteze ridicate de taiere si unghiuri de inclinare imbunatatite pe materiale mai groase.

De asemenea, eliminarea nevoii de schimbare a lentilelor este un avantaj crucial oferit de ENSIS AJ. Rezultatul este practic fara intreruperi, de mare viteza, de productie de inalta calitate, cu toate componentele sistemului performand remarcabil si din punct de vedere al eficientei energetice.

Schimbarea automata a duzelor ofera, de asemenea, rezultate optime de taiere. ENSIS AJ este ideal pentru oteluri feroase, precum si pentru metale neferoase, cum ar fi otel inoxidabil, aluminiu, cupru, alama sau titan.

Prin utilizarea sistemului ENSIS AJ in combinatie cu o automatizare de tip turn cu incarcare / descarcare, sistemul este o solutie extrem de productiva, cu o amprenta foarte compacta.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept
AMADA HFE 3i

AMADA HFE 3i

Construite pe fundatia solida a seriei HFE, modelele de abkant AMADA HFE 3i includ caracteristici tehnice suplimentare, de imbunatatire a productiei si o interfata intuitiva de tip smartphone, cu ecran tactil, multi-touch, de 18,5’’, care ofera multiple moduri de intrare a datelor (unghi, adancime, 2D si 3D) pentru o flexibilitate sporita in programare.

O interfata grafica prietenoasa si o biblioteca de instrumente ajuta operatorii in configurarea rapida a setarilor pentru orice piesa.

Standardul acestei game este unul generos din punct de vedere al dotarilor masinii: 7 axe programabile, viteze mari de lucru, sistem integrat de masura si corectie a unghiurilor, cititor pentru coduri de bare, posibilitatea de prindere a cutitelor cu rotire a acestora la 180° etc.

Sistemul de opritori cu 5 axe include sistem de navigatie pentru scule, tamponul indicand mereu pozitia exacta pentru montajul sculei.

ECO Drive, ca sistem integrat de actionare ecologica, monitorizeaza continuu si adapteaza automat cerintele de indoire oferind beneficii cum ar fi consumul de energie cu 20% mai mic, intretinerea redusa, consumul redus de ulei, nivelurile de zgomot reduse si cresterea fiabilitatii.

Gama uzuala este disponibila in variante de la 500kN / 1.200 mm pana la 2200kN / 4.000 mm.
http://www.amada.de/en/bending/hfe-3i/pressbrake.html

TOP Metrology prezinta la METAL SHOW & TIB 3 centre de prelucrat CNC in 3,4 si 5 axe produse de Makino Japonia, dar si un sistem de marcare cu laser LASIT, echipamente de masura si control de la Nikon Metrology, o masina de masurat in coordonate de la LK Metrology, sisteme optice de masura de la Vicivision si Metrios, echipamente pentru rugozitate si contur de la Taylor Hobson, imprimante 3D de la 3D Gence si Prodways, si multe altele.

Toate contractele incheiate pe perioda targului vor beneficia de un discount cuprins intre 5 si 15%.

La METAL SHOW & TIB, Air Liquide prezinta SMARTOP – valva inteligenta de presiune reziduala. SMARTOP: Inteligent, Simplu, Unic!  Cu SMARTOP simplificati utilizarea cilindrului de gaz: economisiti timp, economisiti gaz si lucrati in siguranta.

Pentru buteliile cu Argon si Argon Mix folosite in procedurile de sudare, Air Liquide va propune valva inteligenta de presiune reziduala, cu clapeta on/off si instrument de masurare permanenta a presiunii.

Oferta Endress Group Romania de la METAL SHOW & TIB 2019 include generatoare de curent cu puteri cuprinse intre 7-5000 kVA, precum si surse neintreruptibile UPS cu puteri cuprinse intre 1-1000 kVA.

La METAL SHOW & TIB, veti putea gasi generatoare de curent electric monofazate si trifazate, profesionale, cu functionare pe benzina, diesel, biodiesel, gaz, cu pornire automata sau electric, incarcasate, insonorizate.

Generatoarele de curent electric Zenessis sunt vandute in toate regiunile lumii, fiind certificate CE. Totodata Endress Group Romania detine certificari ISO9001, ISO14001, ISO 18001, ISO 27001.

Fiecare generator de curent sau sursa neintreruptibila UPS reprezinta experienta Endress Group Romania in inginerie care, impreuna cu metodele de productie inovatoare, asigura sisteme de electroalimentare de o calitate si fiabilitate remarcabila.

Centrul Endress Group Romania cuprinde bancuri de testare a puterii electrice, a puterii mecanice, incercari ale sarcinii cat si teste ale nivelului de zgomot.

Nivelul vibratiilor in partile mecanice si electrice este testat si verificat, amortizoarele fiind intr-un continuu proces de perfectionare si dezvoltare.

Produsele sunt testate atat in sarcina rezistiva cat si in sarcina mixta rezistiva si inductiva. Sunt simulate conditiile de functionare ale echipamentelor de electroalimentare in diverse medii, urmarindu-se astfel comportamentul acestora in functie de variatia temperaturii a presiunii atmosferice, a vantului si viscolului.

Endress Group Romania asigura servicii de service si mentenata 24/24 ore.

In cadrul METAL SHOW & TIB, Endress Group Romania mai prezinta si Endress Power – solutii de manipulare si stivuire.

Endress Group Romania ofera o gama larga de produse pentru a satisface nevoia individuala a fiecarui client, de la o operare ocazionala pana la aplicatii de tip multi-shift.

Kimet, reprezentantul exclusiv din Romania a unor firme de prestigiu, care produc masini si aparate de masurare, materiale, aparate si accesorii specifice pentru control nedistructiv, vine la METAL SHOW & TIB cu tehnologii de ultima generatie.

SPECTROMETRE portabile universale cu tehnologie de varf
Spectrometrul portabil cu laser tip Z200 ARGON, fabricat de firma americana SciAps pentru analiza compozitiei aliajelor este calibrat din fabricatie pentru verificarea si masurarea urmatoarelor aliaje:
Aliaje pe baza de Aluminiu: Li, Mg, Al, Si, Ti, Cr, Mn, Fe, Ni, Cu, Zn, Zr
Aliaje pe baza de Otel: Al, Si, Ti, V, Cr, Mn, Fe, Co, Cu, Ni, Nb, Mo, poate masura si Carbon
Aliaje pe baza de Otel inoxidabil: Al. Si, Ti, V, Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu Nb, Mo, W
Aliaje pe baza de cupru: Be, Al, Si, Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu, Zn, Se, Ag, Sn, Pb, Bi,
Aliaje pe baza de Nichel: Al, Si, Ti, Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu, Nb, Mo, W, Hf, Ta, Re
Aliaje pe baza de Titan: Al, Si, Ti, V, Cr, Mn, Fe, Ni, Zr, Nb, Mo, Sn
Aliaje pe baza de Cobalt: Al, Si, Ti, Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu, Nb, Mo, W

Bratele articulate portabile cu 5, 6 sau 7 axe fabricate de catre firma Tomelleri ofera clientilor solutii accesibile si fiabile si sunt caracterizate de precizii superioare valorii uzuale din segmentul bratelor de masurare, toate acestea combinate cu costuri de achizitie relativ scazute.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Gama MicroVu propune o noua generatie de masini de masurare 3D optice manuale si cu comanda numerica (CNC), echipate cu o camera de inalta rezolutie. Aceste masini efectueaza controale rapide cu precizie de microni.

Versiunile automate pot integra diferiti senzori, precum cei pentru tactil, laser sau a patra axa.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Curatirea suprafetelor cu Argon, fara slefuire (precizie de 10x mai mare fata de aparatele cu purjare in aer). Nu necesita autorizatie sau aprobare din partea CNCAN!

La METAL SHOW & TIB, Megabit Service prezinta sistemele de protectie pentru masini unelte produse de REPAR2, lampile industriale NIK LED SECURITY si sisteme de masura si afisare cote GIVI MISURE.

REPAR2 produce in conceptie proprie inca din 1970 aparatori de protectie pt. masini unelte si ofera o gama foarte larga de produse standard pentru strunguri, strunguri carusel, freze, masini de rectificat, masini de gaurit, masini de mortezat, ferastraie, prese, bohrwerk-uri, polizoare, etc., impreuna cu sisteme de protectie perimetrale, covoare antiderapante, etc.

In prezent REPAR2 este liderul european in domeniu si exporta mare parte din productie in intreaga lume, nu numai in Europa, ci in orice tara unde normele CE sunt respectate.

Aparatorile asigura o excelenta vizibilitate a piesei in lucru, au o rezistenta deosebita, sunt usor adaptabile si confera comfort si siguranta operatorului.
Ele sunt executate din otel si sticla laminata sau polycarbonat special tratat, cu mare rezistenta de impact, si au integrate micro-switch-uri de protectie categoria 3 (in constructie IP67) .

Echipamentele protejeaza eficace operatorul de span, fluide si elementele in miscare ale masinii si corespund standardelor europene si americane (CE, OSHA, ANSI, CSA, UL).

Toate aparatorile produse de REPAR2 sunt conforme cu Directiva Uniunii Europene nr.2006/42/CE “Masini” care se refera la cerintele esentiale de securitate si sanatate in proiectarea, constructia si exploatarea masinilor unelte.

NIK LIGHT a lansat o gama noua de lampi industriale LED SECURITY ideale pt. masini unelte, masini industriale in general, bancuri de lucru, etc, disponibile cu grade de protectie ce ajung la IP67 si chiar IP69!

GIVI MISURE este un renumit producator de sisteme de masura pentru masini unelte si linii industriale, cu o istorie de peste 40 de ani. Gama de produse cuprinde rigle optice si magnetice, afisaje de cote, traductoare incrementale si absolute, controlere de pozitie.

Mai multe detalii pe www.megabitservice.ro

APARATORI REPAR2

LAMPI INDUSTRIALE NIK LED SECURITY

SISTEME DE MASURA GIVI MISURE