METAL SHOW & TIB

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Termeni si conditii.
I Accept

Notati-va in agenda data la care incepe METAL SHOW & TIB 2020 si participati la cele 4 zile de spectacol tehnologic, cu acces la toate informatiile si instrumentele esentiale de care aveti nevoie pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra!

29 septembrie – 2 octombrie 2020
METAL SHOW & TIB 2020 The Future of Technology
Evenimentul pe care nu trebuie sa-l ratezi.

METAL SHOW & TIB 2020 ofera un concept inovator care conecteaza intr-un spatiu conventional tehnologiile traditionale si aplicatiile inovatoare.

METAL SHOW & TIB 2020 este locul ideal in care intalnesti producatori de top din Romania si din intreaga lume, din domeniile prelucrarii metalelor prin aschiere, prelucrarea tablelor, debitare cu laser, plasma si jet de apa, scule de precizie si dispozitive de prindere, sudura, robotica, materii prime, solutii CAD-CAM, tratamentul suprafetelor, aparatura de masura si control, prelucrari mecanice – prin urmare, ai o plaja larga de sectoare industriale in care poti sa-ti promovezi business-ul.

La METAL SHOW & TIB 2020 iti vei putea dezvolta reteaua de furnizori si poti stabili noi contacte de afaceri la nivel regional.